Betöltés...

Passion szett Astrida, L–XL

Ár: 23.490 Ft

A dögös Passion Astrid készlet izgalomba fogja hozni a provokatív fehérneműre fogadó nőket, amelyek kiemelik egyedi stílusukat. A műbőr csábítóan csillogó fekete színét gyönyörűen egészíti ki a lime hímzés , amely egy kis romantikát ad a modellnek.
A puha tapintású műbőr szövet a modern trendek állandói közé tartozik, durvább kialakítását a BDSM játékok rajongói is szeretik. Bár a feszesebb anyag nem rugózik annyira, mint a nagyobb arányú elasztán fehérnemű, a szett könnyen felvehető, nem karcolja a bőrt és kényelmesebbé teszi a viseletet. A szett uralkodó stílusát a luxuscsipkéből készült melltartókupák és a bugyi szegélyei puhítják.



Az aládrótozott melltartó , amely öt akasztóval rögzíthető a hátán, megadja a szükséges támaszt a melleknek, és gyönyörűen modellezi a dekoltázst. A felső rész a mell alatti széles szegéllyel egy felsőre emlékeztet . Tesztelőink dicsérték, hogy a mellbimbók nem látszanak át a melltartó alatt, így elismert fehérneműnek is alkalmas. A hölgyek kabáttal, pulóverrel vagy áttetsző fekete blúzzal kombinálhatják a modellt, és elkényeztethetik partnerüket például a moziban.
A gyönyörű tangát is imádni fogja, alacsony üléssel és a vállán kiemelkedő hasítékkal , amelyek az utolsó részletig kidolgozottak .



A kifinomult szabásnak köszönhetően az egész szett optikailag karcsúsítja az alakot, és elrejti a csípőn és a fenéken található apróbb hibákat . Ezért viselője magabiztosnak érzi magát, és teljes mértékben élvezni fogja a másik fele figyelmét.
Kiemeljük továbbá, hogy a készletet az Európai Unió területén varrták . Ezért bízhat a minőségében.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Passion szett Astrida, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem