Betöltés...

Felcsatolható pénisz Pipedream King Cock (17,8 cm)

Ár: 39.335 Ft

Több tucat felcsatolható készleten mentünk keresztül, de csak néhány felel meg szigorú kritériumainknak. Nem minden modell tapad a testhez. A Pipedream King Cock megfizethető hám csíptetős pénisszel kezdőknek lenyűgözött minket szilárd illeszkedésével , megbízható funkcionalitásával és zseniálisan megtervezett talpával, amelyben a tapadókorong szögként tartja a vibrátort . Nekünk is tetszik a kütyü változékonysága . A heveder kompatibilis a tapadókorongos vibrátorok és vibrátorok egész sorával, amelyeket szabadon váltogathat a pegging vagy leszbikus játék közben.

A bársonyosan puha dupla orvosi szilikon vibrátor szinte megkülönböztethetetlen az emberi bőrtől. A rugalmas anyagnak köszönhetően a készülék tökéletesen alkalmazkodik a test anatómiájához. A kisebb, de kiemelkedő makk nem nyomást gyakorol, és megkönnyíti a hüvelybe vagy a hüvelybe való behelyezést . A vibrátor kemény magja szilárdságot kölcsönöz neki, így pontosan megcélozhatja a G-pontot vagy a prosztatát, és fokozhatja az orgazmust. Imádni fogja a készülék valósághű formáját is , amely a legapróbb részletekig hűen lemásolja a péniszt . Ily módon olyan élményben részesítheti magát, mint a szex.

A heveder alapja és csatjai kiváló minőségű ABS műanyagból készülnek. Ez az anyag ellenáll a mechanikai sérüléseknek és az erős nyomáslökéseknek, így bízhat az erejében. Megfelelő kezelés mellett a heveder hosszú évekig úgy fog kitartani, mint az új. A sima tapintású poliamid pántok nem repednek, mint a régebben tesztelt olcsóbb anyagok, és még szorosabbra húzva sem karcolják meg a bőrt.

A csípőn jól tartó övheveder a tapadókorong praktikus rögzítési rendszerével is elkápráztatja Önt. Egyszerűen csak rögzíti az univerzális kör alakú alapra, vagy éppen ellenkezőleg, lehúzza, és nem kell lazítani a pántokat játék közben. A legtöbb hevedernél át kell vezetni a vibrátort a zárógyűrűn, vagy teljesen le kell venni a pántot a testről, és csak ezután kell belehelyezni a készüléket. A tapadókorong olyan szorosan tartja a műanyag tartót (testdokkoló), hogy tesztelőinknek ujjukkal kellett felvenniük a vákuum kioldásához. Ráadásul a felcsatolt heveder nem hajlik lefelé, így ideális az ütközési szög.

Értékelni fogja a heveder kényelmét is. Női tesztelőink elmondták, hogy az anatómiailag kialakított alap még erősebb becsapódások során sem lökte be őket a Vénusz halomba. Ezért jól érezték magukat, és teljes mértékben élvezhették a játék élményét és a másik felük érzéseit. A heveder univerzális méretű , így szinte mindenki számára megfelelő. Egyszerűen megfeszítheti vagy meglazíthatja a pántokat a testén. A pántok optikailag is formálják az alját, így a hölgyek magabiztosan érzik magukat a hevederben.

És mivel a széles tapadókoronggal ellátott vibrátor szögként tapad bármilyen sima felületre , élvezze az izgalmas kihangosított utazást vele bárhol, ahol csak eszébe jut. A vízálló játék orgazmus élményekre hív még a zuhany alatt, a fürdőkádban vagy a saját kerti pezsgőfürdőben is.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Felcsatolható pénisz Pipedream King Cock (17,8 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem