Betöltés...

Love&Play fekete ruha, L

Ár: 16.330 Ft

Elefántműhelyünk Love&Play ingje elegáns fekete színben felkelti a rafináltságot és a kifinomult fehérneműket toleráló nők figyelmét. Tesztelőnk partnerjátékokhoz hordja az inget, és szeret benne aludni a férje karjában. Ezért a hölgyek ébredés után azonnal bekapcsolhatják a másik felüket.
A nők különösen szeretni fogják az ing kényelmes és kifinomult szabását , amely magára vonja a kívánt figyelmet, és elfedi az alak apró hibáit. Az aládrót nélküli csipke melltartó enyhén megemeli és természetesen követi a mell vonalát.



A gyártó gondolt az állítható vállpántokra is, amelyeket a hölgyek igény szerint lazíthatnak vagy megfeszíthetnek, hogy ne vágjanak bele a vállukba.
Szeretjük a széles, szoknyát idéző szegélyt is, amelyen enyhén kilátszik az öl és a comb bőre. Az ing alsó része simítja a csípőt , és kiemeli az alsó szépségét. Az urak nem veszik le szemüket vagy kíváncsi kezüket partnerükről.



A Sima tüllel kombinált világos csipkét nem fogod abbahagyni. A modell anyaga enyhén elasztikus , természetesen illeszkedik a női alakhoz és nem vág bele a bőrbe. Ezért a nők mindig magabiztosan és jól érzik magukat egy Love&Play ingben.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Love&Play fekete ruha, L" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem