Betöltés...

Love&Play fekete bugyi, XS

Ár: 6.240 Ft

A Love&Play fekete bugyi a Růžové slona műhely kiváló minőségű, elegáns fehérneműinek kollekciójába tartozik . A fehérneműk sokéves tesztelése után úgy döntöttünk, hogy kitaláljuk a saját szexi darabjainkat, amelyek önbizalmat és luxus érzést adnak a nőknek.
A fekete szín az erotikus fehérneműhöz tartozik, mint a törzs az elefánthoz. Elegánsnak tűnik, és soha nem megy ki a divatból.
Finom , a legapróbb részletekig kidolgozott csipke szegélyezi az alját , míg az áttetsző tüll könnyed pókhálóként öleli körül a nőies ölet.



A széles női csípő, vagy az úgynevezett dolnáci lelkes tisztelői különösen szeretik a fenekét. Nekünk különösen tetszik a bugyi hátulján található széles hasíték praktikus oldala. Nem kell levenned a bugyidat szex közben .
Az egész bugyi kissé harisnyakötőhöz hasonlít , mert a bugyi csak vékony pántok, amelyeket a nők pontosan saját igényeik szerint megfeszíthetnek vagy lazíthatnak. Ennek köszönhetően a bugyi bő résszel rendelkezik, amit minden olyan pár értékelni fog, akik szeretnek rögtön a lényegre térni.



Szeretjük a felhasznált anyagok rugalmasságát is , ami megkönnyíti a bugyi felhelyezését.
Itt, a Slonnál beletörődünk a minőségi kivitelezésbe . Ezért az Európai Unióban varrják a ruháinkat. Ezért bízhat a pontos megmunkálásában és a hosszú élettartamban.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Love&Play fekete bugyi, XS" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem