Betöltés...

Love&Play fekete body, L

Ár: 20.560 Ft

Saját vibrátorok, vibrátorok és egyéb erotikus eszközök modelljeink fejlesztése után úgy gondoltuk, hogy itt az ideje a fehérneműknek. Több száz különböző típusú ruhaneműn mentünk keresztül, és nem mindegyik állt jól nekünk, vagy nem volt jól elkészítve. Ezért döntöttünk úgy, hogy saját elegáns fehérnemű-kollekciónkat a legjobb minőségű anyagdarabokból varrjuk , hogy a szabása a legtöbb nőnek hízelgő legyen. Ezért készítettük el a fekete Love&Play body -kat , amelyek különösen a telt dekoltázsú nőknek tetszenek, amit szívesen mutogatnak partnereiknek teljes szépségében.
A fekete a klasszikus, időtlen színek közé tartozik, amelyek eredendően az erotikus fehérneműhöz tartoznak. Vizuálisan karcsúsíthat, és mindenkinek megfelel.
Két függőleges, csipkés csík húzódik a melltől a pocakon át a csípőig a test elülső részén, amelyek romantikát adnak a fehérneműnek. A testen található finom csipke nem karcol és nem harap.



Az egész pontokat könnyű, légies és sima tapintású tülltől varrtuk . Áttetsző dizájnjának köszönhetően a női domborulatokat a titokzatosság elbűvölő fátylaba burkolja, amelyet minden férfinak meg akar majd törni. A hölgyek ezért várhatják partnereik könyörtelen érintését.
Mint már említettük, ennek a modellnek a legnagyobb előnye a mély dekoltázs , amely mágnesként vonzza a férfi tekintetét.
Tesztelőink is értékelték a csontok nélküli kialakítást , amelyek néha kellemetlenül csípnek a mellekben.



A rugalmas kialakításnak köszönhetően a body alkalmazkodik a női test egyedi íveihez, és ügyesen elrejti a pocak tökéletlenségeit .
A body könnyen felvehető a fejre, mert két sorban három kampóval rögzíthető a lépésben . A nők ezért saját igényeik szerint lazíthatják vagy megfeszíthetik ruháikat.
A teljes elefánt fehérnemű kollekciót az Európai Unió területén varrják. Ezért elégedett lesz az összes szegély és varrás precíz megmunkálásával , valamint a kiváló minőségű csipke és tüll anyaggal.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Love&Play fekete body, L" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem