Betöltés...

Lust Time fekete melltartó, 75D/S

Ár: 9.035 Ft

Semmi sem hangsúlyozza az erotikus hangulatot a hálószobában, mint az érzéki fekete . Ezért alkottuk meg a provokatív Lust Time melltartót fekete-bézs kombinációban, amely kiemeli a női karokat és felhívja rájuk a kívánt figyelmet.
A melltartót díszítő puha tapintású csipke precízen kidolgozott és sima tapintású.
A merész szabású melltartó okosan megemeli a melleket , ami egyben csodálatnak is teszi őket. Ezért a partnerek több száz szenvedélyes csókkal, érintéssel és a kukucskáló mellbimbók szeretetteljes harapdálásával árasztják el nőiket.



A melltartó széles pántjait különösen értékelni fogják a dús mellbőségű nők, akiknek határozott és erős támaszra van szükségük. A szélesebb pántok nem vágnak bele a vállakba, így jól viselhető a melltartó.
A csészékben olyan csontokat talál, amelyek segítenek megőrizni formájukat és egyben emelik a melleket. A hátoldalon a melltartó klasszikusan két fém kampóval rögzíthető .



A rugalmas anyagnak köszönhetően a melltartó kerülete játékosan alkalmazkodik minden hölgyhez. Ezért a nők nem érzik magukat összeszorulva a melltartónkban. Éppen ellenkezőleg, teljes kortyokban élvezni fogják a kényelmet és az önbizalmat.
Annak érdekében, hogy csak minőségi termékeket tudjunk kínálni Önnek, fehérneműkollekciónkat az Európai Unióban varrjuk, ahol elefántkollekciónk minden darabjának precíz megmunkálásáról gondoskodunk.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Lust Time fekete melltartó, 75D/S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem