Betöltés...

Endless Divine fekete melltartó, 70B/XS

Ár: 9.930 Ft

Végtelen isteni csipke melltartó és rövidnadrág Endless Divine egy nőt ellenállhatatlan femme fatalevé változtat.
A csábító fekete szín optikailag karcsúsít , és minden nőnek megfelel. Ezért akár az elegáns fehérneműket részesíti előnyben, akár valami játékosra vágyik, mindkét esetben a fekete alsóneműk vonzzák a szemet.



A puha tapintású csipke kényezteti a női melleket , és felkészíti őket a partner valódi kényeztetésére. A nők meleg érintésekre, egy kis szorításra és a mell, a nyak és a testük egyéb erogén zónáinak szenvedélyes csókjaira számíthatnak.
A nyakkivágás szexi pántjai a mellekre hívják fel a figyelmet, míg a pántok finom keresztezése a női hát elülső vagy hátsó részén is viselhető, saját ízlése szerint. Tesztelőink szeretnek játszani a fehérneműnek ezzel a kifinomult részletével, és a melltartót minden alkalommal egy kicsit másképp viselik.



A rugalmas anyagnak köszönhetően a melltartó alkalmazkodik az egyéni testhajlatokhoz. Ezért a hölgyek kényelmesen és magabiztosan érzik magukat benne. Az elefánt kollekcióból származó fehérneműink nem vágnak vagy harapnak sehol, mert törekedtünk arra, hogy a szépséget a kényelemmel ötvözzük erotikus fehérneműinkben.
És mivel elviseljük a minőségi kidolgozást , a melltartót az Európai Unióban varrjuk.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Endless Divine fekete melltartó, 70B/XS" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem