Betöltés...

Lacejoy csipkés body, S

Ár: 18.560 Ft

A Pink Elephant kiadás Lacejoy body- ja fényűző dizájnjával fog elbűvölni. Ezért azoknak az igényes hölgyeknek is ajánljuk, akik a minőségre fogadnak, és szeretnék, ha csak a legszebb darabok legyenek kollekciójukban. A modell alkalmas kifinomult csábításra a hálószobában, de egy merész estélyi ruhát is finomra varázsol egy erotikus bál vagy egy másik merész buli alkalmával.
Minden hölgy, aki szexi istennőnek akarja érezni magát partnere társaságában, a csábító fekete színhez nyúl.
A mélyen nyitott nyakkivágásban , amely kiemeli az egész mellkast, a nők tökéletesen kiemelik melleik szépségét. A hölgyek ellenállhatatlan íveikkel kápráztatják el párjukat, amitől nem szakadnak el.



Azt is szeretjük, hogy a bodyt a nyak mögött hosszú szatén szalagokkal kötik meg, amelyek masniba kötve vagy lazán hátulról is jól mutatnak.
A Kifinomult szabást a kisebb testhibákkal rendelkező nők is értékelni fogják. A body felfedi az egész fenekét és ölét , így még a gyors szex vagy az orális játékok szerelmesei is élvezni fogják. A fehérnemű alsó részében a bugyi helyett finom mintával szegélyezett gumírozott szalagok találhatók, melyek a csipkebetétekkel együtt harisnyakötőt idéznek hordva.



A Body Lacejoy rugalmas , könnyű és puha tapintású csipkéből készült, amely selyemszerűen kényezteti a női finom bőrt. Örülünk annak is, hogy a ruhák az EU-ban készülnek .
Kicsit sajnáljuk, hogy a body csak S-L méretű konfekció méretű nőkhöz illik, de a teltebb méretekkel rendelkező hölgyek is rengeteg csodás plus size darabot találnak kínálatunkban.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Lacejoy csipkés body, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem