Betöltés...

Obsessive szett Bianelle, L–XL

Ár: 18.090 Ft

Az Obsessive Bianelle érzéki szettje romantikusnak, gyengédnek és paradicsomosnak tűnik. Fehér színe olyan luxust kölcsönöz neki, amitől a nők különlegesnek érzik magukat benne.
Könnyű és elképesztően puha tapintású csipke a hajnali harmattal borított kis pókhálót idézi meg bennünk. Tesztelőink kényelmesen és nőiesen érezték magukat a készletben. Miután egy ideig viselték őket, megfeledkeztek a fehérneműjükről, szabadnak és meztelennek érezték magukat benne.
Nagyra értékeljük, hogy a gyártó aládróttal erősítette meg a csészéket , amit különösen a nagyobb mellszoború hölgyek fogadnak szívesen. A megerősített melltartó megadja a szükséges támasztékot a nagy melleknek és megtartja formáját.



A melltartó jól illeszkedik az állítható pántoknak is köszönhetően , amelyeket a nők saját igényeik szerint megfeszíthetnek vagy lazíthatnak.
Egy érdekes részlet a mellek közötti ezüst ékszer formájában hívja fel a figyelmet a dekoltázsra. Felfigyeltünk azonban apró gyöngyszemekre is, amelyeket a gyártó a melltartó pántjaira és a tangára helyezett.



A rugalmas anyagnak köszönhetően a ruhák könnyen felvehetők és tökéletesen illeszkednek. Öltözködés után tiszteletben tartja a természetes női íveket, amihez úgy alkalmazkodik, hogy fokozza az előnyöket és nem hívja fel feleslegesen a figyelmet az alak esetleges hiányosságaira.
Szeretjük, hogy a tanga ugyanabból a puha csipkéből készül, mint a melltartó. A bugyi elülső részén a gyártó két rafinált hasítékot is hagyott, amelyek segítségével bepillanthatunk, mi rejtőzik a fehérnemű alatt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Obsessive szett Bianelle, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem