Betöltés...

Obsessive szett Renelia, S–M

Ár: 16.330 Ft

Az Obsessive luxus fehérneműgyártó mindent megtett, és piacra dobta a kifinomult Obsessive Renelia szettet, amelyet a boho stílus ihletett. Ebben a hölgyek a legcsábítóbb femme fataleként tündökölnek majd másik felük előtt.
A fekete szín időtálló hatású, így soha nem megy ki a divatból. Varázslatos auraként burkolja be a női testet.
A melltartó kagylóiban található vékony párnázást különösen a kisebb mellű nők fogják értékelni, akiknek felső része könnyen formálja a mellét. A melltartónak nincs aládrótja , így a hölgyek viseletük teljes ideje alatt jól érzik magukat benne.



Tesztelőinket is elbűvölték az érdekes kialakítású állítópántok . A fürdőruhákhoz hasonlóan a nyak mögött akasztóval rögzítik, és finoman díszítik a hátat.
A kifinomult tangadizájnt kedvelő hölgyeket a szélesebb szegélyű brazil bugyi is vonzza, amely kissé felfedi a lédús alsót. Optikailag karcsúsítják a csípőt és ügyesen elrejtik az apróbb hibákat.
A kifinomult szabásnak köszönhetően a szett csábító és elegáns benyomást kelt, így azonnal felkelti partnere figyelmét. A szennyes még a fotókon is paradicsomnak tűnik. A hölgyek így erotikus szelfikkel színesíthetik partnereik unalmas munkanapját.



A modell összbenyomását érintésre fokozza a puha, fényűző csipke , amelyet a hölgyek alig éreznek a testükön.
Kicsit sajnáljuk, hogy a melltartó még nagyobb mellre sem passzol. A nagyobb mellű nőknek ezért más készletet kell keresniük kínálatunkból.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Obsessive szett Renelia, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem