Betöltés...

Loren fekete body virágos hímzéssel, S–M

Ár: 16.870 Ft

Elegáns fekete bodyk pasztell színekben hímzett virágokkal, első látásra elbűvöltek minket. Minden romantikus hölgy, aki meg akarja hódítani választottja szívét, beleszeret ebbe a kombinációba.
A puha párnázott, push-up hatású melltartót a dúsabb mellkasra vágyó hölgyek és azok a hölgyek várják, akik szeretnék megadni a mellüknek a szükséges támaszt. A melltartó hátul két akasztóval rögzíthető, így jól illeszkedik a testhez.
A szokatlan kialakítású vállfák is felkeltik a figyelmét. A vállnál masnikkal kötöznek, így a hölgyek az előjáték során lassan meghúzhatják a madzagot, és elcsábíthatják lelkes partnerüket.



A Loren testén átlátszatlan csészék vannak, de a bőr többi részét finoman feltárja az áttetsző tüll anyag. Az urak élvezni fogják a szexi hasra és a Vénusz csábító dombjára nyíló kilátást.
A magabiztos csábítók is örülni fognak a bugyi magas szabásának, amely optikailag meghosszabbítja a lábszárat és segít lédús popsi kialakításában.



Az erősebb érzés, de rugalmas tüll anyaga nem karcolja a bőrt, így a nők jól érzik magukat a modellben. A lépésben egy 3 nyomógombos rögzítőt találsz, ami megkönnyíti a body levételét.
Kicsit csak a modell méreteire panaszkodunk, amelyek nem egészen egyeznek a gyártó táblázatával. A test kisebb, ezért a nőknek alaposan meg kell mérniük magukat, mielőtt megvásárolják.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Loren fekete body virágos hímzéssel, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem