Betöltés...

Szexpedició – erotikus társasjáték

Ár: 10.045 Ft

A kétszemélyes Szexpedíció erotikus társasjáték próbára teszi a kihívásokat kedvelő, az unalom és a sztereotípia elől menekülni vágyó, játékos párok fantáziáját és humorérzékét. A feladatok nincsenek felosztva férfira és nőire, ezért heteroszexuális párok és azonos nemű partnerek is játszhatják. Tetszik nekünk, hogy lerövidíthetik vagy meghosszabbíthatják a játékot attól függően, hogy hány "X" pont megszerzésében egyeznek meg. 30 percig vagy akár két órán keresztül is játszhatnak.

A játék tele van forró és vicces feladatokkal. Ezek között a testtel kapcsolatos kérdéseket is talál, amelyek során a kedvesének elárulja a titkos álmait és erotikus fantáziáit, amelyekről talán még csak sejtelme sem volt. A játék ezért elmélyíti a kölcsönös intimitást, és új, pikáns élményekre inspirál.

De mindenekelőtt mindketten írják fel a mellékelt papírlapra azt a kívánságot, amiért játszani szeretnének. Kívánhat például lassú sztriptízt, erotikus masszázst, vagy esetleg a kedvenc gyümölcse tálalását a párja meztelen testén. A legyőzött partnernek meg kell valósítania az erotikus fantáziáját a játék végén. A papír másik oldalára írja fel a játék során összegyűjtött X pontok számát.

Gyorsan megjegyzi az egyszerű szabályokat. A játék célja az előre egyeztetett számú, X-szel jelölt pontok megszerzése. Aki a leggyorsabban szerzi meg ezeket a pontokat, az nyer. A játéktábla egy rácsot idéz, alul és jobb oldalon piros és kék számokkal van számozva. A játékosok a piros és kék kockával dobott számok szerint mozognak a táblán. A dobott számok határozzák meg azt a képzeletbeli koordinátát, amely alatt a játékos megtalálja a feladatot tartalmazó mezőt. A játék 30 játékkártyát tartalmaz könnyebb feledatokkal és 30 kártyát pikánsabb feladatokkal. Ha valamelyik feladat nem tetszik, a játék során egyszer használhatja a „szexit” menekülési kártyát.

A játék elején mindenki kap két "legyen szexibb" kártyát. A kártya 2 játékmezőt foglal el, és a játék során a játéktáblára helyezheti. A mezőre lépő játékosnak a „szex” játékkártyán található, dögösebb feladatot kell elvégeznie.

A játékfeladatok hat kategóriába sorolhatók. Attól függően, milyen szimbólumra lép. Legyen kéznél egy pohár alkoholos ital és a kedvenc gyümölcse játék közben. A játék során rendszeresen inni fog egy korty bort vagy pezsgőt, és azt is bemutathatja partnerének, például egy barackon, hogyan végez orális szexet. A játék tele van váratlan fordulatokkal, így az egyik körben gyengéd masszírozást ad partnerének, a következőben pedig orálisan kielégíti a háta mögött összekötött kézzel.

A Szexpedició erotikus játék lenyűgözi Önt időtlen dizájnjával és minőségi kidolgozásával. Szeretjük a minimalista játéktáblát és a nem hagyományos, nyolcszögletű kockákat is. A kisebb, kompakt doboz bármilyen bőröndben vagy nagyobb táskában elfér, ezért vigye magával a nyaralásra.

Nagyon jól szórakoztunk a játékkal, és gyorsan bevonzott minket a történésekbe. Ezért úgy gondoljuk, hogy születésnapi, Valentin-napi vagy évfordulós ajándéknak is megfelel. Hisszük, hogy az ifjú házasoknál is plusz pontokat szerezhet vele.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szexpedició – erotikus társasjáték" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem