Betöltés...

Hancúr párbaj – bűnös társasjáték

Ár: 13.455 Ft

A kétszemélyes Hancúr párbaj magyar erotikus társasjáték a friss párok, ifjú házasok és a hosszú évek óta együtt élők szexuális életét egyaránt élénkíti. A játék körülbelül 1 óráig tart, de a pikáns feladatok megoldásával az egész estét feldobhatják. Önökön múlik, hogy csak a hálószoba kényelmében akarnak-e együtt játszani, vagy a bőröndbe pakolja a játékot, és a nyaralás alatt, a szállodai szobában is átélnek-e vidám pillanatokat.

A játékszabályokat közvetlenül a dobozra nyomtatva találja, így nem veszíti el azokat. Az áttekinthető illusztrációknak köszönhetően az utasítások elolvasása nélkül is tudni fogja, mit kell tennie. Tetszik nekünk, hogy a gyártó mindent átgondolt, és mindenekelőtt elkészítheti az összes szükséges eszközt a feladatok elvégzéséhez. Ezért ne hagyja magát megzavarni, és élvezze saját és partnere izgalmát, amely a játék során fokozatosan erősödik.

Rögtön megérti a játék egyszerű elvét. A játékosok dobnak a kockával és a pontok számának megfelelően mozgatják bábujukat a játéktáblán. Aztán húznak egy kártyát az egyértelműen illusztrált feladattal és belevágnak az erotikus feladat teljesítésébe. Néha a kis homokórát is be kell iktatni a játékba, hogy visszaszámoljon a feladat végéig eltelt időből. Aki először élvez el a játék során, az veszít.

A játék összesen három szinten vezeti végig. A játék elején egyszerű feladatokat hajtanak végre, és kedveskednek egymásnak például gyengéd simogatással és testük csókolásával. A második fázisban levetkőznek fehérneműre, és élvezhetik például az intim részeik stimulálását. Az utolsó részben a játék a szexuális pozíciók váltogatásáig halad előre.

Az érzés, hogy az orgazmus kezdetét a lehető leghosszabb ideig vissza kell tartania, feltüzeli. De nem könnyű a játékosoknak nem gondolni a nagy befejezésre, amely szó szerint karnyújtásnyira van. Azt képzeltük az izgalmas feladatok végzése közben, hogy porszívózunk vagy mosogatunk. Talán az unalmas házimunka gondolatai kiűzik a fejéből az orgazmus utáni vágyat.

Tetszik nekünk a játék modern és időtlen dizájnja is, a kidolgozott illusztrációkkal. Ezek nagy kártyákra vannak nyomtatva, és jól tarthatók a kézben. A Hancúr párbaj terméket házassági vagy ismerkedési évfordulóra ajándékként is ajánljuk.

A tapasztalt szerelmesek kissé panaszkodhatnak a hagyományos szexuális gyakorlatok és erotikus pozíciók miatt, amelyekkel a játék során találkoznak. Ennek az apró hiányosságnak ellenére úgy gondoljuk, hogy a játék minden párnak tökéletesen megfűszerezi a közös pillanatokat és az előjátékot, kortól és tapasztalattól függetlenül. A kísérletező párok kitalálhatnak a saját szabályokat, hogy feldobják a játékot.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Hancúr párbaj – bűnös társasjáték" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem