Betöltés...

Kétoldalú monster dildó Colossus (32 cm)

Ár: 20.250 Ft

Kétoldalas szörny vibrátor Colossus   minden lelkes kísérletező számára feldobja a maszturbációt vagy a szexet. Ezzel belépsz a színes fantáziák világába és a legvadabb álmok világába a léha földönkívüliekről vagy szörnyekről. A rugalmas szilikon dizájn a dupla behatolás szerelmeseinek és azoknak is elnyeri a tetszését, akik ugyanazt a játékot szeretnék használni párjukkal együtt.

A kétoldalas végének köszönhetően a vibrátort U alakra hajlíthatod, és megtöltheted vele a hüvelyt és a végbélnyílást. Minden játékos párot izgat az az ötlet is, hogy a játék első végét a hüvelybe helyezzék, míg a másikat a másik partner ölébe vagy fenekébe csúsztatják. A szexet ezért nem csak a leszbikusok fűszerezik, hanem azok a férfiak is, akik szeretik az érzékeny anális falak stimulálását.

A tesztelés során nagyra értékeltük a készülék anatómiailag jól formázott hegyeit , amelyek utánozzák a férfi pénisz formáját. Ezután mindkét végét fokozatosan kiterjesztik, hogy megkönnyítsék az eszköz behelyezését. A rugalmassággal együtt a vibrátor minden helyzetben játékosan alkalmazkodik a test emberi anatómiájához .

A képzeletbeli ászt az ujjában az egész vibrátor felületén jellegzetes lágy hullámok képviselik, amelyek egy kis medúza csápot idéznek. Tesztelőink ezért játék közben hagyták magukat elragadni fantáziájuk víz alatti világának mélyére, ahol rengeteg nedves orgazmust éltek át.

Szörny vibrátor Colossus puha és kényelmes szilikonból készült. Hipoallergén tulajdonságaival és nem porózus felületével tűnik ki, aminek köszönhetően könnyen tisztítható.

És mivel a játék vízálló , használhatod a fürdőkádban is, ahol teljes mértékben átadhatod magad a tengeri szörnyeteggel való szex izgalmas ötletének.

A tesztelés során azt találtuk, hogy a vibrátor méretei miatt csak a tapasztalt , maximális feltöltődés szerelmeseinek alkalmas. Akinek még nincs otthon nagy szexjátéka, annak azt javasoljuk, hogy először kicsit kisebb darabokat nézzen meg.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Kétoldalú monster dildó Colossus (32 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem