Betöltés...

Monster dildó tapadókoronggal Octopoda (32 cm)

Ár: 20.190 Ft

Nagyon jól tudjuk, hogy az erotikus világban a fantáziának nincsenek határai. Ezért kínálatunkban szerepel egy Octopoda tapadókoronggal ellátott szörny vibrátor is , amely különösen a hentai pornó és képregény rajongóit fogja felizgatni, ahol a szexuális intimitás egy titokzatos tengeri lénnyel vagy idegen megszállóval játssza a főszerepet. Szeretjük, hogy a vibrátor 32 cm hosszú , polip csáp alakú teste tökéletesen kitölti a hüvelyt vagy a végbélnyílást, és irritálja a prosztatát is. A játék kisebb átmérőjét azonban még kezdőknek is ajánljuk, akik fokozatosan szeretnék feszegetni a határaikat.

Az Octopoda vibrátor valósághű tapadókorong alakú masszázsnyúlványokkal rendelkezik, amelyek minden polipra jellemzőek. A hölgyek a végbélnyíláson kívül főleg a hüvely elülső falát és a G-pontot masszírozzák velük. Az urak viszont élvezni fogják a fenék és a prosztata érzékeny falainak stimulálását.

Értékelni fogja a keskeny hegyet is, amely megkönnyíti a behelyezést . Dörzsölés közben szépen felfekszik a csiklóra , és segít felfedezni az intim részek egyéb erogén helyeit önkielégítés vagy közös játék közben.

A Kiváló minőségű szilikon anyag egy kis luxust kölcsönöz a monster vibrátornak. A játék teljes hosszában jól rugalmas , így játékosan alkalmazkodik a test anatómiájához. Kiemeljük továbbá a szilikon nem porózus textúráját és antiallergén tulajdonságait, aminek köszönhetően az egészségiparban is használják.

A széles tapadókorong minden sima felületre rögzíti a vibrátort, és nagyobb, 380 g-os súlya ellenére szögként tart. Tesztelőink elmondták, hogy játék után fel kell venniük az alapot az ujjukkal, hogy újra lehántsák a csempéről vagy a járdáról. Ha szeretné még jobban alátámasztani a rögzítő hatást, nedvesítse meg vízzel a tapadókorongot.

És mivel a játék vízálló felülettel rendelkezik, a fürdőben is kiélheti titkos fantáziáját. A meleg víz fokozza az orgazmus élményét, és egy kis képzelőerővel gondolatban a tengerpartra vagy a tengerfenékre repül, ahol egy átlagon felüli tehetséges és szexre éhes tengeri szörnyeteg vár majd.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Monster dildó tapadókoronggal Octopoda (32 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem