Betöltés...

Rose Gold vákuum pumpa mellekre, L

Ár: 21.295 Ft

Ritkán találkozik olyan női vákuumszivattyúval, amely minden mellre illeszkedik , könnyen használható, gyengéd és erős negatív nyomású , és gyönyörűen néz ki . Ezért örülünk a Rose Gold vákuum mellszívónak, amelyet két méretben kínálunk. A megbízható negatív nyomáson túlmenően azt is szeretjük, hogy minden csengőtartozékban külön- külön szabályozható szelepekkel. Ezt a funkciót nem minden modellen találja meg. Az eszköz a közepes árkategóriába tartozik, és azoknak ajánljuk, akik minőségi , luxus kialakítású, kifinomultabb funkciókkal rendelkező játékra vágynak.

A vákuumpumpák célja a mellek térfogatának növelése és a teltebb dekoltázs érzése, különösen a kisebb mellű nők számára, akik játék közben szeretnék magabiztosabban érezni magukat. Az akrilpoharakat légszívással rögzítik a mellekre , amelyeket aztán többféleképpen korrigálhat, pl. hogy engedélyezi a negatív nyomást , vagy éppen ellenkezőleg , növeli annak intenzitását. A vákuum hatására a mellek kissé megnagyobbodnak, teltebbek lesznek, és az intenzív vérellátásnak köszönhetően tapintásra érzékenyebbé válnak. A vákuum negatív nyomás az egész emlőt érinti, így szépen folyik a vér, és a bimbóudvar és a mellbimbók is megnagyobbodnak. Bár a mellnagyobbodás csak rövid ideig tart, a hölgyek a vákuum felszabadulása után még egy ideig élvezni fogják ennek a fontos erogén zónának az érzékenységét.

Azonban ne stimulálja a melleket vákuummal 20-30 percnél tovább. A tapasztalatlan kezdők fokozatosan adagolják a vákuumot , és figyelmesen hallgassanak testükre, hogy elkerüljék a fájdalmas és kellemetlen érzéseket.

A készülék gyártásakor a gyártó kiváló minőségű anyagokat használt, amelyek kíméletesek a testhez. Az akril anyagból készült kádakat erősségük és tartósságuk miatt értékelni fogja. Az akril hosszú élettartamú, nem annyira karcolásos, és nem változtatja meg a színét hosszú távú használat után sem, mint a műanyag. A bársonyosan puha szilikon mandzsetta ftalátok nélkül nem irritálja a bőrt és megakadályozza a zúzódásokat . Az ABS műanyagból készült, könnyű, ergonomikus fogantyú nem fogja nehéznek érezni a kezed játék közben.

Megállapítottuk, hogy elsősorban a kisebb mellek válnak optikailag nagyobbá a negatív nyomás hatására. A nagy mellek mérete általában nem változik jelentősen a vákuumszivattyú használata után, de a hölgyek nem veszítenek a kellemes nyomástól vagy a nagyobb érzékenységtől . Egyes nők még akkor is elérik az orgazmust, amikor ugratják a mellbimbóikat. Amikor a bimbóudvart és a mellbimbókat stimulálják , az oxitocin hormon felszabadul az agyban, és a vér gyorsabban áramlik át a nő testén. Ez a hüvelyi izmok összehúzódásához és csúcspontjához vezet. A negatív nyomású stimuláció még jobban fokozza ezeket az élményeket.

A mellcsengő felhelyezésének legjobb pozíciója ülve vagy négykézláb térdelve , hogy jobban hozzáférjen a mellekhez . Egy nő is felteheti a mellére rögzítőt hanyatt fekvő helyzetbe, de ez a pozíció nem vált be jól tesztelőinknek. Ennek az az oka, hogy a mellek gyakran oldalra nyúlnak, és nehezebben illeszkednek a tölcsérekbe. A szilikon mandzsetta jobb tapadása érdekében kenje be a mell bőrét vízbázisú síkosító géllel .

Minden csengőtartozékhoz külön szelepes cső vezet, aminek köszönhetően a nők külön szabályozhatják a negatív nyomást minden mellre . A gyakorlatban ez így néz ki: miután vákuumot hoz létre a hosszabbítóban, a fekete szelepet vízszintes helyzetbe fordítja, és ezzel lezárja a vákuumot a kádban. Ha szükséges, a vákuumot elengedheti a második kádban, vagy éppen ellenkezőleg, növelheti.

Tesztelőink nagyra értékelték az innovatív rugós zárakat is, amelyeknek köszönhetően a csészék szilikon csövek nélkül is a mellhez tapadnak . Így a hölgyek szex közben is élvezhetik a vákuumos stimulációt, és nem kell sapkát rögzíteni a mellkasukra és a vákuumszivattyú testére, ahogy az egyes olcsóbb modelleknél megtörténik.

A szivattyú könnyen vezérelhető egy tenyérdugattyús fogantyúval, amelyen nyomásszelep is található. A létrejött negatív nyomást játék után bármikor feloldhatod. Ha automatikusan szeretné vezérelni a játékot, cserélje ki a kézi fogantyút egy automata fejre , amely ugyanabból a kiadásból származik, amelyen a név szerepel. Rose Gold. A fej három előre beállított vákuumszintet kínál, és újratölthető . A vákuumszivattyú szilikon csövének mindkét változatát könnyedén csatlakoztathatja és leválaszthatja, és tetszés szerint váltogathatja őket. A gyűjteményedben lesz egy 2 az 1-ben játék .

Ahogy már említettük, a Rose Gold vákuum mellszívót két méretben kínáljuk – M és L. Méretét tekintve a csészék kisebb és közepes méretű mellekhez illeszkednek. Ha nem biztos abban, hogy melyik sapka átmérőjét válassza, hasonlítsa össze a női mell méreteit a fotókon látható csészék hossza, szélessége és magassága szerint. A tesztelés során azonban azt találtuk, hogy az akril csészék anatómiailag illeszkednek a nagy mellű nőkhöz , még akkor is, ha a csészék nem illeszkednek egészen a mellkasig, és csak a mellek arányos részét stimulálják a mellbimbókkal és a bimbóudvarral együtt. A szilikon hüvely szilárdan tapad a bőrhöz, és megbízhatóan tartja a negatív nyomást a kádakban.

A szenvedélyes kísérletezők értékelni fogják, hogy a vákuumszivattyús játékok változatossá teszik az előjátékot és a borsos BDSM-játékokat . Mert ha túlzásba viszed a vákuummal, akkor a hölgyek zúzódásokat kapnak a bőrükön. Ezért a kíváncsi vanília és a kemény pisztácia is jól jön.

A vízálló kezelésnek köszönhetően a szivattyú egyes alkatrészeit könnyen higiénikusan tisztán tarthatja.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Rose Gold vákuum pumpa mellekre, L" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem