Betöltés...

Svakom Sam Neo Sleeve (23,6 cm) – tartalék feltét maszturbátorra

Ár: 7.560 Ft

Svakom Sam Neo a legnépszerűbb férfi segédeszközök közé tartozik, mert hűen utánozza a szájszívást. És mivel még a legjobb hüvely is elhasználódik az idő múlásával, adtunk hozzá egy cserehüvelyt , a Svakom Sam Neo Sleeve-t. Általában a Svakom Sam Neo maszturbátor részeként árulják, és most külön is megvásárolhatja .
A kiemelkedő kiemelkedésekkel ellátott hüvely intenzíven irritálja a férfi büszkeségének minden centiméterét, amíg az utolsó csepp spermiumot ki nem préseli belőle.



Imádni fogja a Minőségi TPE anyagot puhasága és tartóssága miatt. A hüvely szorosan átöleli a péniszt, ugyanakkor kiválóan rugalmas és gyorsan felmelegszik az emberi test hőmérsékletére.



Végezetül megemlítenénk még a kedvező árat és a vízálló felületet , aminek köszönhetően a hüvelyt a maszturbátorból való levétel után is magával vihetjük, például a zuhany alá. Az erőteljes spricceléssel végződő pihentető zuhany ellazítja testét és elméjét, és a vízi játékok is erősítik a kölcsönös intimitást a párjával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.28
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Svakom Sam Neo Sleeve (23,6 cm) – tartalék feltét maszturbátorra" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem