Betöltés...

Obsessive Lilines body, S–M

Ár: 13.385 Ft

Az Obsessive Lilines gyönyörű csipkepontjai kiemelik a női lélek törékeny oldalát.
A testet hatásosan élénkíti a harisnyatartók és pántok fekete színe , mely kontrasztban áll a fehérnemű púderrózsaszín színével. Ez a kifinomult színkombináció szexuális vonzerőt kölcsönöz a fehérnemű romantikus stílusának.
Azok a nők, akik szeretik a csillogó ékszereket, értékelni fogják a nyakkivágásban lévő kis, rózsa alakú medált , amelyet csillogó kő díszít.
A mellrész Kifinomult szabása , amely egészen a derékig nyúlik és mélyreható nyakkivágást hoz létre, egyetlen férfit sem hagy hidegen. A széles, kifinomult csipkecsíkokkal borított mellek felébresztik a simogatások és érintések vágyát a partnerekben.



Míg a melltartó eleje kifinomultan finom csipkével burkolja be a női testet , addig a hátulja csak hosszú, fekete pántokból áll. Az Obsessive Lilines modell tehát felfedi a női nyak, lapockák és hát szépségét, amely a játék és a csábítás során is látható marad.
A tüll harisnyakötő érdekes kialakítása optikailag karcsúsítja a csípőt és kiemeli a keskeny derékrészt. A Levehető harisnyakötők a helyükön tartják a harisnyát még vadabb játékok közben is. A nők szükség szerint megfeszíthetik vagy lazíthatják őket.
A test kihívóan feltárja az alját, mint egy tanga. Az urak ezért élvezhetik a csupasz alsó látványát, amely gyönyörűen kiemelkedik a fehérneműben, és arra készteti a férfiakat, hogy simogatják, szorítsák vagy harapják.



Ez a tüllből varrt és puha csipkével varrt paradicsomdarab nem karcolódik vagy vág sehol. Női tesztelőink különösen nagyra értékelték a modell kényelmét viselése közben, amiben ők is luxusnak érezték magukat.
Csak egy kicsit sajnáljuk, hogy a modell által viselt harisnyanadrágot nem tartalmazza a csomag . Ezért azonnal több pontot kell vásárolnia. Alternatív megoldásként kioldhatja a harisnyakötőket, és harisnya nélkül hordhatja a fehérneműt.
Azt is megemlítjük, hogy a fekete deréköv nem túl rugalmas . Öltözködéskor ezért kicsit nehezebb a testet a fenékre húzni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Obsessive Lilines body, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem