Betöltés...

Passion szett Serara, L–XL

Ár: 18.330 Ft

A készlet Bézs színe izgatta tesztelőinket. A Passion Serara modellnek ez a szokatlan színtónusa kihívóan kiemelkedik a fekete erotikus fehérneműk áradatából. A modell finoman elrejti a viselője testének hibáit, és a természetesen sima test hatását kelti. A fehérnemű növeli a nők önbizalmát, így szelídíthetetlen dívákként lépnek be a hálószobába.
A fekete szegély a szett minimalista dizájnján meglehetősen kihívónak tűnik. Hölgyeim, ha a fehérnemű bézs árnyalatát a bőröd tónusával kombinálod, akkor meztelenül fogsz kinézni az együttesben, amelyet csak néhány vékony öv díszít.



A szíjazás kifinomultan körvonalazza a mell formáját, melyhez úgy   magára vonzza az összes dögös férfi figyelmét. Ezért kifejezetten arra ösztönzi a férfiakat, hogy simogassák, finoman harapják meg és csókolják az izgatott mellbimbókat.
Az aládróttal ellátott melltartót elsősorban a dús mellű nők fogják értékelni, akiknek a megerősített kupak biztosítják a kívánt tartást.



Elasztikus anyagának köszönhetően a szett könnyen felvehető és könnyen alkalmazkodik a női test egyedi íveihez.
A klasszikus szabású bugyit is szeretjük, ami sehol sem szabható. Szépen kiemelik a fenék formáját, és kihívóan vonzzák a kíváncsi férfi ujjakat a vizes ölbe.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Passion szett Serara, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem