Betöltés...

Passion body Serara, S–M

Ár: 20.250 Ft

A bézs szín lágynak és elegánsnak tűnik. Tesztelőinknek tetszett, mert úgy néznek ki, mintha meztelenek lennének.
A Passion Serara test titokzatos fekete szegélye optikailag meghosszabbítja a test és a lábak sziluettjét és formálja a fenekét. A férfiak éppen ezért lángra lobbannak a szenvedélytől, ha párjuk csábító testét nézik.
A dekoratív pántok követik a mell körvonalait , a derékvonalat és nyújtják a test közepét. Feleleveníti a modellt és erotikus töltést ad neki. A női erények nem kerülik el egyetlen lelkes férfi figyelmes tekintetét sem.



Az Erős csontok támogatják és formálják a mellszobrot, méretétől függetlenül. A kényelmet ezért a kis és nagyvonalú dekoltázst viselők egyaránt élvezni fogják.
A hölgyek a felső rész pántjait a mellükhöz igazítják , ami pont úgy fog feltűnni, mint egy gyémánt az ékszerüzlet kirakatában.



Két kampóval gyorsan kioldhatod a rögzítést, így hirtelen fellángolt szenvedély esetén is élvezheted a forró és zavartalan szexet.
A Rugalmas háló alkalmazkodik a női ívekhez, és rugalmasságának köszönhetően még a pocakon vagy csípőn apró tökéletlenségekkel rendelkező nők is könnyedén viselhetik a fehérneműt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Passion body Serara, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem