Betöltés...

Pulzie Bunny handsfree pulzátor klitoriszkarral (22 cm)

Ár: 36.025 Ft

A pulzátorok képzeletbeli trónját a német Fun Factory játékgyártó foglalta el termékeivel, amely ezzel a forradalmi játékkal hódította meg az erotikus segédeszközök világát. Évekig tartó tesztelés után azonban elkezdtünk felfedezni más márkákat, amelyek elkezdték alkalmazni ezt az egyedülálló technológiát, hogy fele áron tolják be a készülékeiket. Szenvedélyesen teszteltünk belőlük több tucat, összehasonlítottuk őket, és végül beépítettünk egy kihangosított pulzátort a csiklóra vetítve. Pulzie Bunny . A férfi tolóerő minden szerelmese értékelni fogja, amiről akkor sem akar lemondani, ha partnere éppen üzleti úton van. Az erőteljes lüktetés és a gyengéd rezgések kielégítik a kíváncsi kezdőket és a kicsit tapasztaltabb nőket , akiknek már van otthon néhány erotikus eszköze.

A pulzátorban az a legjobb, hogy magától, tartás nélkül működik . Az úgynevezett ezért a nők fejük mögött tartva élvezhetik az élvezettel teli kihangosított utazást. Nincs más dolgod, mint kényelmesen feküdni az ágyban, az öledbe csúsztatni a játékot, hogy ne szokjon kicsúszni, és elengedni a lökdösődést. Tesztelőink azt is javasolják, hogy az alját támasszuk alá például egy párnával, és ezzel az egész medencét toljuk feljebb. Ez a kis trükk megakadályozza, hogy a legkisebb próbálkozás is kicsússzon a játékból.

Pulzátoron vagyunk Pulzie Bunny Különösen tetszik a kombinációja a klitorisz kiemelkedésével. Nemcsak azok a nők fogják értékelni, akik imádják a hüvely és a csikló kettős ingerlését egyszerre, hanem azok is, akik eddig csak csiklóorgazmust érnek el.

A markánsan formázott makkú hajlított hegynek köszönhetően könnyedén elérheti a G-pontot , amelyet intenzíven, erőteljes lüktetésekkel masszíroz. Az anatómiai formával, az enyhén elvékonyodó átmérővel és a kifejezett erezettel kombinálva a pulzátor hatékony fegyverré válik a hüvelyi örömök vadászatában.

Elképesztően puha és sima tapintású, nem akarod letenni. Mi magunk is szeretünk szilikonos játékokkal bújni, de nagyra értékeljük hipoallergén és nem porózus tulajdonságaikat is.

A kellemes vibrációt és a tolóerőt 2 vibrációs motor biztosítja, amelyeket külön vezérel. Mindkettő 10 vibrációs pulzusprogramot kínál, amelyek még a legnagyobb sárkányokat is kielégítik.

Szeretjük a vízálló kialakítást is, amely a pulzátort a kiemelkedéssel csiklóvá változtatja Pulzie Bunny vízi ragadozóban. Sok gyors reggeli zuhanyozást élvezhetsz vele, de egy pihentető fürdőzést is felélénkít az esti órákban. Emellett a pulzátor csendes dizájnt is kapott, így a hálószoba ajtaja mögött is az Ön titka marad.

A mágneses USB töltés, mellyel kb 2 óra alatt töltheted fel a játékot, csak egy képzeletbeli cseresznye a tetején. Hisszük, hogy jól érzi magát Pulzie Bunny felejthetetlen orgazmusok százait fogod élvezni, amelyek az erotikus kütyük világába vonzanak.

Felhívjuk figyelmét, hogy a játék nem alkalmas pacemakerrel rendelkező személyek számára. A mágneses impulzusmotor károsíthatja a pacemakert.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pulzie Bunny handsfree pulzátor klitoriszkarral (22 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem