Betöltés...

Fleshlight Girls Elsa Jean Treat anál maszturbátor (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

A Fleshlight Elsa Jean Tasty műhüvely után eljött az ideje a fiatal, gyönyörű és különösen szemtelen fiatal pornósztár, Elsa Jean anális castingjának . A részletgazdag maszturbátort a szőke szépség minden csodálója és azok is szeretni fogják, akik imádják az anális szexet, és szeretnék egy kicsit élvezni azt önkielégítés közben.

A híres Superskin anyag , amelyből az összes Fleshlight mesterséges hüvely készül, puha felületével fog elkápráztatni, amely tapintásra megkülönböztethetetlen a valódi emberi bőrtől. Ennek köszönhetően hőszabályozó képességeivel együtt felerősíti a péniszstimuláció élményét, és így a maszturbációt egy új, lélegzetelállító szintre emeli.

Az ikonikus zseblámpa alakú , erős és sima ABS műanyagból készült tok jól illeszkedik a kézbe, és még a hölgyek is a kis tenyerükben tudják tartani. Ezért vegye be a játékot a partnerével közös játékokba, és élvezze az izgalmas játékokat kettesben... vagy háromban. Nem szabad megfeledkeznünk Elsa fenekéről.

Az anális maszturbátor legnagyobb előnye a négyzónás belső felépítése . Közvetlenül a játék bejáratánál nagy, puha dudorok várják a hímtagot, amelyek mögött egy kicsit szűk helyen kisebb kiemelkedéseket találunk. A második, kissé váza alakú kamrában a szabaddá vált makk egy darabig megpihen, mielőtt a harmadik, keskeny üregen át a készülék utolsó részébe kerül, ahol finom, spirális barázdák várnak rá. A maszturbátor alján található forgó szelep is remek kütyü, amivel szabályozhatod a készülék belsejében lévő negatív nyomást.

Nagyra értékeljük a játék életnagyságát is , amely első pillantásra robusztusnak tűnik, de kézben tartva és különösen a pénisz stimulálásakor a valósághű maszturbációs élményt hangsúlyozzák .

A vízálló kialakításnak köszönhetően a maszturbátort a fürdőszobában vagy a zuhanyzóban is használhatja. Csak legyen óvatos a tusfürdőkkel és más szappanokkal, amelyek megmarhatják az anyag sima felületét.

A Fleshlight márka az erotikus áruk piacának vezetői közé tartozik . Innovatív termékei a precíz és minőségi kidolgozással együtt egyik díjat a másik után gyűjtik, az elégedett vásárlók milliói pozitív visszajelzései mellett.

Sajnos a készülék fényűző dizájnja a magasabb árban is megmutatkozik. Ezért kell mélyebbre nyúlnia a zsebében, hogy megvásárolja az Elsa Jean Fleshlight anális maszturbátort.

Befejezésül megjegyezzük, hogy néha minket is bosszant a maszturbátor igényesebb karbantartása és általános gondozása, mert az anális gipsz szárítása és púderezése időt igényel, amihez egyszerűen nincs öt perce a maszturbátor érkezése előtt. a látogató.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Girls Elsa Jean Treat anál maszturbátor (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem