Betöltés...

Obsessive Angel Wings overall

Ár: 10.645 Ft

Az Obsessive márka előkelő fehérneműi első látásra elbűvölnek. Az Angel Wings jumpsuit elegáns fekete színe varázslatos hatással van a férfiakra, és felhívja a figyelmüket a női ívekre.
Ennek a darabnak a kifinomultságát kiemeli a hátoldalon található angyalszárnyak mintája . Az ártatlan mennyei motívumokkal díszített, csábító kezeslábas felkelti a férfiakban az erotikus játék iránti bűnös vágyat.
Az Angel Wings kollekció összes modelljében értékelni fogja A fehérnemű fényűző dizájnját . Első pillantásra lenyűgözi Önt a precíz kidolgozás és a fantáziadús minták az azonos kiadásból származó overallok vagy bodyk elején és hátán.



A hölgyek szeretik, ha szexinek és kényelmesen érzik magukat fehérneműjükben. A mesh mindkettőt és karcsúsító hatást fejt ki, amely minden testtípushoz hízeleg.
A kezeslábas puha és rugalmas anyaga egy pamutgolyóra emlékeztet, amely körbeveszi a figura kecses íveit, és kellemes kényeztetést tesz lehetővé a bőr számára.



Tesztelőink dicsérik a ruha univerzális méretét . A rugalmas anyag alkalmazkodik az egyes figurák egyedi íveihez. A hölgyek értékelni fogják, hogy az overall nem vág vagy karcol sehol.
Szeretjük a laza éket is, amely egy forró szopásra vagy a konyhában való gyorsításra hív.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Obsessive Angel Wings overall" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem