Betöltés...

Obsessive szett Lilines, L–XL

Ár: 10.205 Ft

Az Obsessive Lilines szett púderrózsaszín árnyalata gyengéden és nőiesen néz ki. Mint egy varázsütésre, a hölgy éteri lénnyé válik, ellenállhatatlan bájjal.
A látványos fekete szegély tökéletesen kontraszt a vászon pasztell színével és kiemeli a figura íveit.
A melltartó fantáziadús kialakítása , amely a nyak mögött megkötős felsőre emlékeztet, lenyűgöz. Szeretjük, hogy a felső szépen formálja a mellszobrot , bár nincs aládrótozva. A melltartó nem szokványos, félkör alakú pántokkal is rendelkezik, amelyeket a hölgyek szükség szerint megfeszíthetnek vagy lazíthatnak. Az öltözködéskor a nő először kézzel csúszik be elölről, majd hátul rögzíti a klasszikus kampós rögzítőt. Egy kicsit bonyolultabb manipuláció megéri a létrejövő wow-effektust , amely támogatja a mellek közötti mély hasítást .



Tetszeni fog az apró , ezüst rózsa alakú nyakrész is, rózsaszín kristály medállal, amely felhívja a figyelmet a dekoltázsra.
A magas derekú tanga is kellemesen meglepett minket. Kivágásukkal tökéletesen formálják a darázsderekát és kiemelik a kerek csípőt. Így a csábító nőies ívek kiemelkednek, vonzzák a férfiakat a forró érintésekhez és csókhoz.



A sima anyag és a puha csipke kombinációja elvarázsolja kifinomultságával. A szett kényelmes viselet, és a hölgyek alig érzik a testükön az intim pillanatokban.
Kicsit azonban sajnáljuk, hogy nem túl rugalmas az anyaga, így kicsit kényelmetlen a viselése. Ennek az apró hiányosságnak ellenére hisszük, hogy Ön is ugyanúgy beleszeret a készletbe, mint mi.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Obsessive szett Lilines, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem