Betöltés...

Tartalék lakatkészlet Universal

Ár: 2.445 Ft

Az univerzális cserezárkészlet minden erényes öv, zárfogó, gallér, arcmaszk és egyéb BDSM-eszköz szerelmeseinek kedvére lesz, amellyel egy rabszolga huncut testének különböző részeit reteszelheti.
Felkeltette figyelmünket a nem hagyományos dekoratív szerkezet a fém pattintós záron, amely két pótkulcsot tartalmaz. A zár jól tart az ujjak között, ezért könnyebben beilleszthető a BDSM-eszközök csatlakozóhurkába. A fém kellemesen hűt és ellenálló képessége jellemzi, így sokáig bírja.



A készlet 5 darab műanyag zárat is tartalmaz a rabszolga testrészeinek gyors és egyszerű kioldásához. Ezek a zárak egyben ellenőrzik is a domináns számára, hogy a tengeralattjáró nem csalt-e meg és nem nyitotta ki maga a tisztasági övet hosszabb távolléte alatt. Minden eldobható zár saját, börtönszámot idéző numerikus jelöléssel rendelkezik, amely tovább erősíti a partner alázatos helyzetét.
Az Univerzális készlet zárai vízálló felülettel rendelkeznek, és minden szennyeződés könnyen eltávolítható nedves ruhával.



A kompakt méreteknek köszönhetően könnyedén elrejtheti a zárkészletet például kedvenc erényövének dobozába, és elégedett lesz a kedvező árral is, amely nem fogja összetörni a pénztárcáját.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tartalék lakatkészlet Universal" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem