Betöltés...

Testolaj feromonokkal férfiaknak Apolo (50 ml)

Ár: 8.810 Ft

Miután belekerült a testolaj női változata Afrodita férfi luxus testolajjal is bekerült az elefánt kínálatba Apolo, amelynek összetétele megegyezik a termékkel Afrodita feromonok és ritka szarvasgomba kivonata . A varázslatos, friss, fás aláfestésű, afrodiziákum hatású illat olyan férfiak keresett, akik szeretnek vigyázni magukra, és szeretnék magabiztosnak és ellenállhatatlannak érezni magukat a párjukkal való intim játékok során akár hétköznapokon is, mint a mitikus Apollón, a görög napisten. , harmónia és szépség.

A testolaj vékonyabb, selymesen sima állagú , amely puhítja a bőrt, jól terül és nem hagy zsíros filmréteget a bőrön. Az univerzális felhasználású és ápoló hatású olaj az egész test kenésére alkalmas, de tesztelőink leggyakrabban az arcot, a tarlót, a nyakat, a karokat, a mellkast és a testrészeket dörzsölik be vele egy reggeli vagy esti zuhany után. A Szilikon alap enyhén csillog a bőrön, így enyhén kiemeli a tetoválást. Az urak hajszérumként is használhatják az olajat.

Termék Apolo olyan férfiak várják majd, akik érzéki illattal szeretnék megrészegíteni párjukat, de nem akarnak túlzásba vinni kölnivel vagy parfümmel. Szeretjük, hogy az olaj körülbelül négy órán keresztül kellemes illatú a bőrön, de nem szakítja meg az előjátékot . Egy nő csak akkor érzi meg az érzéki, de nem feltűnő illatot, ha közel kerül párjához és megszagolja a bőrét.

A testolaj feromonokat tartalmaz, amelyek az izgalom hordozóiként is ismertek. Ezek a vegyszerek a szervezetben elősegítik a szexuális vonzalmat . Főleg a hónaljban, a fül alatt vagy a mellbimbók környékén választják ki őket a verejtékmirigyek. Nem az orroddal érzed a természetes feromonokat, hanem az úgynevezett Jacobson-szervvel, amely a száj- és orrüreg határfelületén található a felső szájpadláson. A feromonok intenzitása azonban mindannyiunk számára egyedi, ezért a feromon kozmetikai termékek a legkeresettebbek közé tartoznak a piacon. A testolajnak köszönhetően Apolo Az urak fokozzák szexuális vonzerejüket , és megcélozzák másik fél libidóját, aki szenvedéllyel teli éjszakára vágyik.

A testolajhoz szarvasgombából – a fák gyökerei közelében növő ritka gombákból – származó kivonatot is adtak a borban a gyártótól. Ezek természetes módon serkentik a szexuális vágyat illatukkal, hasonlóan a feromonokhoz. A hagyományos kínai orvoslás (TCM) szerint a szarvasgomba a legtisztább esszenciát szívja fel a fa gyökereiből, amely jótékony hatással van a szervezetre, és erős afrodiziákumként hat. A szarvasgomba számtalan vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz, amelyek tisztítják a szervezetet, támogatják az immunrendszert és erősítik a vese, a máj és a gyomor energiáját. Ezek közé tartozik többek között a fehérje, rost, kalcium, vas, magnézium, foszfor és kálium, omega-3 és omega-6 savak, A-, B-, C-, E-, K-vitamin, folsav és pantoténsav.

Éppen ellenkezőleg, a termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket vagy parabéneket . Ezért a vegán kozmetikumok szerelmeseinek is tetszeni fog, akik törődnek az egészséges környezettel.

Az elegáns fedeles flakon jól illeszkedik a kézbe, és a praktikus applikátornak köszönhetően a testolaj könnyen felvihető a tenyerébe vagy közvetlenül a testre. Az urak is értékelni fogják a kompakt csomagolást , amely játékosan elrejti a kábeleket, laptoptáskákat vagy utazási bőröndöket. A vonzó design születésnapi, ünnepi vagy karácsonyi ajándéknak is megfelel.

Kicsit sajnáljuk a testolaj magasabb árát Apolo. De elég kis mennyiséget felvinni a testre, így a termék hosszú ideig tart a férfiak számára.

Kisebb eltérés az olaj dobozán sem kerülte el a szemünket. A gyártó testápolóként írja le a terméket, de a tesztelés során azt találtuk, hogy testolaj.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Testolaj feromonokkal férfiaknak Apolo (50 ml)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem