Betöltés...

Szilikon dilator készlet Shivers II (6–10 mm)

Ár: 8.430 Ft

Szilikon tágító készlet Shivers II kiváló lesz azoknak a tapasztalt férfiaknak , akik már rendelkeznek kezdő készlettel Shivers nem elég, és egy lépéssel tovább akarja feszegetni a határait a húgycső nyújtásában. Készletben Shivers II 4 különböző átmérőjű szerszámot talál, és a 30 cm-es hossznak köszönhetően még a hosszabb péniszű férfiak is könnyedén elérhetik a prosztatát a szondákkal.

A kifinomult spirálforma stimulálja a húgycsövet , és ezáltal fokozza az orgazmus élményét a férfiak számára. A kiemelkedő domborulatoknak köszönhetően a férfiak is élvezni fogják a prosztata – a férfi G-pont – intenzív stimulációját.. Nekünk is tetszik a tágítók nem szokványos , hosszú körmöket idéző kialakítása. Még profi dominánsunk, Lady Victoria rabszolgáinak is tetszett a szerszámok domináns megjelenése Shivers II BDSM szalonjában használja.

A tágítók puha tapintású szilikon anyagból készültek, amely kiválóan rugalmas , így játékosan alkalmazkodik a pénisz ívelt anatómiájához. Értékelni fogja a praktikus, lekerekített lábfejet is, amelynek köszönhetően a segédeszközök játék közben nem illeszkednek a húgycsőbe. A szilikon nem okoz allergiás reakciókat , ezért gyakran használják az egészségügyben.

A mélyhúgycső szondázás során a készülék segítségével elérheti a prosztatát és elérheti a hólyagot is, így a tágítók 30 cm-es hossza is felkelti az érrendszeri elváltozások kedvelőit.

Végül megemlítjük a vízálló kezelést , melynek köszönhetően a tágítók könnyen tisztán tarthatók. Minden használat előtt és után mindig alaposan fertőtlenítse és öblítse le tiszta víz alatt. A nagyobb sterilitás érdekében használhat latex kesztyűt a húgycsővel való játék során, amelyet a kategória kínál. Latex.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szilikon dilator készlet Shivers II (6–10 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem