Betöltés...

Casmir body Betty, L–XL

Ár: 20.250 Ft

A test finom világoslila színe gyengédnek és elegánsnak tűnik egyszerre. A levendula kombinációja érzéki fekete díszítéssel, csészékkel és csipkével lefegyverző hatást kölcsönöz a testnek.
A díszekkel díszített fekete szarvasbőr csészék mellet emelő csontokkal vannak megerősítve, és mágnesként hatnak a partner hajthatatlan kezére.
A csészék közötti arany kampó csillogó ékszerként díszíti a nyakkivágást.



Szeretjük a hatékony fekete pántokat a mell alatt és a hasítékokat az oldalán. A szexi szabás optikailag karcsúsítja a pocakot, elrejti az apróbb hibákat, a pánt pedig felhívja a kívánt figyelmet a dús dekoltázsra.
Hátulról a body úgy néz ki, mint egy klasszikus melltartó bugyival. A melltartó klasszikus kampós rögzítéssel és állítható pántokkal rendelkezik. A brazil stílusú bugyi fekete csipkével bélelt, mely gyönyörűen kerek popsit keretez.
A háton és a lépésben lévő Tépőzáras záródások lehetővé teszik a hölgyek számára, hogy egyszerűen belebújjanak a bodyba, és elárasztsák párjukat égető vággyal. Az ágyéki zárás örömet okoz azoknak a pároknak, akik nem akarják késleltetni a vetkőzést, és szeretnének megadni magát a pillanat erejének. Nincs más dolgod, mint kigombolni a ruhákat, és máris van bennük egy szabad szegély.



A Fényes szatén , mely selymesen puha tapintású, nagy adag luxussal kényezteti viselőjét.
Elasztikus anyagának köszönhetően a test nagy rugalmassággal rendelkezik, könnyen felhelyezhető, és szépen követi a női íveket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Casmir body Betty, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem