Betöltés...

Fleshlight Turbo Core maszturbátor (25 cm)

Ár: 25.990 Ft

Futurisztikus maszturbátorFleshlight Turbo Core egyedi belső szerkezetével megbízhatóan utánozza az orális stimulációt. Az urak ezért az innovatív készülékkel egyedül is élvezhetik az úgynevezett mélytorkot. A játékot leginkább az igényes urak fogják értékelni , akiknek már nem elég a klasszikus művagyi, illetve azok, akik szeretik az orális szexet.

A szerszám a híres Superskin anyagból készült , amely összetételénél fogva a TPE/TPR anyagok közé sorolható, de velük ellentétben puhább és simább. Így fokozza a valósághű játékélményt. Kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal is rendelkezik. Ezért meleg vagy hideg vízben melegítheti vagy hűtheti. Tőled függ, hogy mit szeretsz.

A Masszív, ezúttal átlátszó műanyag tok jól bevált zseblámpa formájú, még nők számára is jól illeszkedik a kézbe. Ezért a játékot könnyedén beillesztheti az előjátékba szeretett másik felével.

A maszturbátor fő dominánsa Fleshlight Turbo Core zseniális belső szerkezete képviseli, amely több rétegből és típusú hornyokból áll. A műanyag csomagolás alján található, a készülékben lévő negatív nyomás mértékét szabályozó forgószeleppel kapcsolatban a játék a többszörös orgazmus fegyverévé válik. A szűk hüvely a készülék atipikus, még mindig sok bordákkal tarkított, göröngyös bejáratával együtt teljes hosszában felszívja a péniszt, és kíméletlenül pumpál ki belőle minden csepp forró spermiumot.

A zuhany alatti szex szerelmesei örülni fognak, hogy a maszturbátor vízálló . Ezért használhatja zuhany alatt vagy fürdőkádban.

És mivel a Fleshlight márka csak minőségi, precízen kidolgozott és szabadalmaztatott termékeket gyárt, amelyeket emberek milliói szerettek szerte a világon, maszturbátor vásárlásakor egy kicsit mélyebbre kell nyúlnia a zsebében. De saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy a Fleshlight kiegészítők minden kacsát megérnek, amit a malacperselyből kiönt.

Az egyetlen dolog, ami még évek múltán is elszomorít bennünket, és amit még nem szoktunk meg , az a játék igényesebb karbantartása , ami néhány plusz percet elnyel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Turbo Core maszturbátor (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem