Betöltés...

Leila vinyl harisnyakötő öv, XL

Ár: 11.735 Ft

Ha Ön a BDSM játékok szerelmese, akkor ennek a harisnyakötőnek a dizájnja lenyűgözi Önt. A modell szorosan körülöleli a női íveket, és fűszeres szexuális gyakorlatokra hevíti partnerét.
A fekete szín elegáns és a női alakot simítja. Felkelti a vágyat egy titokzatos, erotikus ötletekkel és kísérletekkel teli szoba megnyitására.
A hamis fém csatok a fehérnemű kifinomult részletét alkotják. A hideg fém felvillanyozó érintése a bőrön könnyed és durvább BDSM gyakorlatokat kölcsönöz erotikus töltésnek.



A bakelit öv kényelmes , a nadrágtartó állítható hosszának köszönhetően pedig minden nőre tökéletesen illeszkedik. A masszív, műanyag rögzítés minden helyzetben és játék közben is a helyén tartja a harisnyát.
A fehérneműt könnyű felvenni a melltartókból ismert egyszerű kampós rögzítésnek köszönhetően. A gyártó csak azért találta meg a csatokat a harisnyakötő övön, hogy fokozza a BDSM dizájnt. Nem a ruhanemű lazítására vagy megfeszítésére szolgál.
Professzionális dominánsunk szereti, ha a harisnyakötő tökéletesen formálja az alakot, melyben kiemeli a vékony derékvonalat és elrejti a hason vagy a csípőn lévő apróbb tökéletlenségeket.



A vinil alkalmazkodik a test íveihez, akárcsak a többi bőr. A harisnyakötőben a hölgyek istennővé alakulnak át, akik határozott kézzel uralkodnak otthon.
Az egyetlen megjegyzés a bakelithez az   tartozik   inkább törékenyebb anyagokra. Egy éles tárgy vagy szögek károsíthatják, ezért tárolás közben finom papírba kell csomagolnia, hogy megakadályozza az anyag összetapadását. Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy ez a nagyszerű vászon nem hiányozhat a domináns hölgyek ruhatárából.


Értesítés
A vinil anyag szeret összeragadni és megsérülhet. Ezért a közös játékok során nem javasoljuk, hogy mindkét partner egyszerre viseljen bakelit ruhát. Ezenkívül ne kombinálja a piros darabokat feketével vagy fehérrel. Elszíneződhetnek és csúnya foltokat okozhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Leila vinyl harisnyakötő öv, XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem