Betöltés...

Vinyl Fancy fekete fűző, XXL

Ár: 23.030 Ft

A fényes fekete színben a nők elegánsnak érzik magukat, ugyanakkor provokatív, sőt dominánsan kihívást jelentő benyomást keltenek a férfiakban.
A fűző paradicsomos kivágása hosszanti csonterősítéssel emeli ki a nő sziluettjét , ami homokóra figurát varázsol a hölgyeknek. Akkor egyetlen férfi sem tud ellenállni a szexi íveknek. Ezért az urak szexi uralmaik lábai elé borulnak, és azt tesznek értük, amit akarnak.
A fűző meghúzása után a fűző minden nőnek megfelelően alkalmazkodik. A mennyek magasságába emeli csalit, szűkíti a derekát, finoman elrejti az oldalhibákat és szép kerek formát kölcsönöz nekik.



A praktikus elülső cipzáras rögzítés megkönnyíti az öltözködést , a lelkes partnerek pedig ráhangolódnak a játékos vetkőzés hullámára.
A fűző ügyesen megformált felső széle felhívja a figyelmet a női műcsalikra, amelyek az állítható pántok kicsatolása esetén még jobban kiemelkednek.
A harisnyára elölről és hátulról is Rögzíthető állítható harisnyatartó, aminek köszönhetően a harisnya jól tart és nem gurul a keményebb és szenvedélyesebb játékok során.



A vinil anyag kívülről lenyűgöz fényes és sima kialakításával. Belső oldala viszont kellemes anyaggal van bélelve, mely kényezteti a női testet, így a fűző sehol sem nyomódik, nem karcolódik.
Sajnos a légmentesen záródó anyagban a nők testhőmérséklete olyan gyorsan emelkedik, mint a pároddal való izgalom a forró játékok során.
Kicsit azt is sajnáljuk, hogy a harisnyakötő nem része a csomagnak. Ha titokzatos pókhálóba szeretné borítani a lábát, tekintse meg elefántmenüünket. Válasszon erotikus harisnyakötőt, amely tökéletesen kiegészíti a Black Vinyl Fancy fűzőt.


Értesítés
A vinil anyag szereti összeragadni és megsérülhet. Ezért a közös játékok során nem javasoljuk, hogy mindkét partner egyszerre viseljen bakelit ruhát. Ezenkívül ne kombinálja a piros darabokat feketével vagy fehérrel. Elszínezhetik egymást, és csúnya foltokat okozhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vinyl Fancy fekete fűző, XXL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem