Betöltés...

Fleshlight vagina Clasic Pink Lady Destroya (25 cm)

Ár: 25.990 Ft

A Fleshlight Clasic Pink Lady Destroya művagina az egyik legkelendőbb textúra, feltüzeli a férfiakat a pénisz szilárd megragadásával és a csikló és a szeméremajkak gyönyörűen megformált, valósághű másolatának látványával, aminek nem tudnak majd ellenállni. A masszív toknak köszönhetően, amely még a vad bánásmódot is bírja, a művaginával való játék felejthetetlen utazássá válik az erős orgazmusért.

Az eszköz további előnye a TPE / TPR kategóriába tartozó, szabadalmaztatott Superskin anyag. A belső hüvely rugalmasságával és a valósághű érzéssel fogja elkápráztatni, mert hűen utánozza az emberi bőrt. Javasoljuk, hogy használat előtt melegítse fel a hüvelyt egy tál meleg vízben. A férfit a hüvely nem fogja hűteni, ráadásul kellemes hőmérsékletet tart fenn a játék során.

A szűk, belső négyzónás szerkezet a nagy kitartású, legtapasztaltabb férfiakat is térdre kényszeríti. A művaginába való belépéskor azonnal szűk kamra várja a férfiakat, kis gyöngyöket idéző kiemelkedésekkel. Kicsit távolabb a visszahajtott fitymával rendelkező pénisznek nagyobb könnycsepp alakú dudorokon kell átjutnia, hogy egy hosszú, téglalap alakú hasábokkal teli kamra kényeztesse. A hüvely utolsó része bordás gyűrűkkel kicsit az análist idézi, néhány behatolás után az urak egyenesen az orgazmusos égbe lőnek.

A kemény tok alsó részén talál egy forgószelepet, melynek köszönhetően szabályozhatja a szorítás intenzitását és a péniszre nehezedő nyomást. Az urak ezáltal lerövidítik vagy meghosszabbítják az orgazmushoz vezető utat, hangulatuktól függően.

A művagina életnagysága gondoskodik a partnerrel való szexhez hasonló valósághű játékokról is. Játékos tesztelőink örömmel hívják meg a szexjátékot közös játszadozásokra, és elképzelik, hogy egy képzeletbeli svéd hármast élnek át egy további nővel.

Az eszköz teljesen vízálló felülettel rendelkezik, így játszhat vele a zuhany alatt vagy a vízzel teli fürdőkádban.

A Fleshlight márka prémium minőséggel és az erotikus segédeszközök tökéletes kivitelezésével büszkélkedhet a legapróbb részletekig. Ezekért az előnyökért azonban néhány plusz forintot kell fizetnie, és egy kicsit fel fogja tartani a belső hüvely időigényesebb karbantartása is. De a művagina hosszú élettartammal jutalmazza meg a gyengéd ápolásért.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight vagina Clasic Pink Lady Destroya (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem