Betöltés...

Fleshlight Quickshot Riley Reid maszturbátor (11 cm)

Ár: 14.990 Ft

A népszerű Fleshlight maszturbátorok zsebváltozata, ezúttal kétoldalas változatban , Riley Reid szexi pornószínésznő vaginális és anális öntésével , diszkrét dizájnjával fog lenyűgözni. Az intenzív belső szerkezet minden férfit az orgazmus mennyországába juttat. Legyen szó tapasztalatlan fiatalról vagy érdemes vaddisznóról.

A kompakt méretű maszturbátor átjárható . Ezért az egyik oldalon egy szépen kidolgozott hüvely található, míg a másik végén egy pici popsit gyűrhetünk össze. Kis méreteinek köszönhetően a játék tökéletes utazáshoz . Könnyedén becipelheti hátizsákjába vagy bőröndjébe.

A kristálytiszta maszturbációs hüvely szabadalmaztatott Superskin anyagból készült , amely hűen utánozza az emberi bőrt. Az urak ezért szinte ugyanazokat az érzéseket élvezik önkielégítés közben, mint egy igazi nővel való szex közben.

A tömör műanyag tok jól illeszkedik a kézbe és bírja a vadonban. A játék mindkét végén található csavaros kupakja könnyen eltávolítható és felhelyezhető. Ezenkívül az egyik oldalát csavarva hagyhatja, és így megakadályozhatja a sperma nem kívánt magömlését, például az ágyon vagy a falon. De ha orális szexben vesz részt a játékkal , távolítsa el mindkét szemhéját, és forró csókokkal és fürge nyelvvel simogassa meg a kikandikáló makkot.

Az Utopia nevű sima belső szerkezet markáns kiemelkedésekkel és barázdákkal masszírozza a péniszt , amelyek a készülék közepén a játék szűkített nyakává alakulnak. Tehát csak rajtad múlik, hogy melyik öntvényt és milyen típusú kiemelkedéseket részesíted előnyben a makk stimulálásakor.

A Fleshlight Quickshot Riley Reid maszturbátor vízálló . Ezért vigye magával a zuhany alá vagy a fürdőbe, és kényeztesse magát egy nagyszerű vízi túrával.

Az évek során a Fleshlight pótolhatatlan helyet szerzett az erotika világában a valósághű és innovatív játékok terén. Enélkül a férfiakat megfosztanák a felejthetetlenül erős és lélegzetelállító orgazmustól . Bízhat tehát a játék kiváló minőségű kialakításában, aminek köszönhetően a megfelelő gondozás mellett sokáig fog szolgálni.

Sajnos a Precíz feldolgozás a maszturbátor magasabb árában is megmutatkozik. Tehát egy kicsit mélyebbre kell ásni a zsebében. Azonban úgy gondoljuk, hogy megéri a sok orgazmus élményért, amit a játékkal akár az Alpok tetején is átélhetsz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Quickshot Riley Reid maszturbátor (11 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem