Betöltés...

Rumba Blue szilikon vibrátor (23 cm)

Ár: 36.795 Ft

A Rumba Blue szilikon vibrátort különösen azok fogják értékelni, akik luxus vibrátort keresnek olyan prémium tulajdonságokkal, mint az erős vibráció és a nagyszerű anatómiai forma . Erőteljes vibrációs motorja azoknak a különösen tapasztalt nőknek a megelégedésére szolgál, akik elérik a hüvelyi orgazmust, és azt szeretnék egy jó adag vibráló élvezettel felerősíteni.

Az ívelt hegy céltudatosan irritálja a G és az A pontot , amelyeket a hüvely elülső falán talál. Puha és rugalmas kialakításának köszönhetően a vibrátor nemcsak az emberi test anatómiájához igazodik, hanem ahhoz is, hogy milyen szögben stimulálja a nő ölét vagy fenekét. Tesztelőink nagyra értékelték a készülék hegye alatti jellegzetes bevágást , ami ennek köszönhetően kicsit makkszerű. Ahogy a hüvelyi izmok megfeszültek és megfeszültek, érezték, hogy a kiemelkedés masszívan masszírozza a G-pontot, ami gyors orgazmushoz vezet, amely az egész medencefenékből kiáramlik.

A vibrátor selymesen puha szilikonból készült, amely kenés után tökéletesen csúszik. Nem porózus és hipoallergén tulajdonságai miatt gyakran használják a kozmetikai és orvosi iparban is. Ezért bízhat az első osztályú minőségében.

Az erős rezgések a 9 vibrációs programmal kombinálva még a legigényesebb nőket is kielégítik, akik olyan játékot keresnek, amely nem fog unatkozni. A Rumba Blue vibrátorral a hölgyek az élvezet lélegzetelállító lavináját élik át, amely elnyeli a nő testét és elméjét.

A készülék vízálló felülettel rendelkezik, ezért vigye magával a fürdőbe vagy zuhanyozásba, és engedje át magát a szenvedélynek. A csendes vibrációs motor gondoskodik arról, hogy senki ne tudjon semmit a fürdőszobai trükkökről. Még a szomszédok sem az Umakart fal mögött a panelházban.

Végül, de nem utolsósorban nagyra értékeljük a mágneses USB-töltést is, amely megmenti a bolygót a lemerült alkáli elemek halomától.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Rumba Blue szilikon vibrátor (23 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem