Betöltés...

Masszírozó Nuru Gél Prémium Long Lasting Ride (250 ml)

Ár: 10.290 Ft

A Nuru masszázs az előjáték forró variációja, amely a test és a lélek mély ellazulásához vezet, ugyanakkor erősíti a kapcsolatot partnerével és elmélyíti a kölcsönös intimitást. A Nuru Premium Long Lasting Ride masszázsgél izgalmas csúsztatási élményeket nyújt , amelyek féktelen szexszel és viharos orgazmussal zárulnak.

A Nuru azt jelenti, hogy csúszós, és tökéletesen leírja ennek a csúszómasszázsnak a lényegét. Az egész felkészítés és masszázs egy erősen erotikus rituálé , amibe beleszeretsz. Először zuhanyozz le a pároddal, majd még nedvesen feküdj le az ágyra, PVC lepedővel letakarva, vagy egy speciális nuru medencében. Ezt követően kezdje el leöntözni magát az előre elkészített nuru géllel, amelyet meleg vízzel hígítanak . Ezért legyen kéznél egy edény is. Inkább natúr kókuszos tálat használjunk . Miután bekened testedet a géllel, már csak az marad, hogy a partner ráfeküdjön a párjára, akit egész testével rácsúsztatva masszíroz. E párás előadás során mindkét partner könnyen enged a szenvedély égető töltésének, amely közöttük szikrázik. Egy hosszú és lassú kényeztetés után ezért a masszázst intenzív szexszel szeretné befejezni.

Több tucat nuru gélt kipróbáltunk, de egyik sem felelt meg igazán. Végül azonban felfedeztük a rendkívül koncentrált és selymesen sima Nuru masszázsgélt, a Premium Long Lasting Ride -et, amely versenytársaihoz képest 10- szer hosszabb tartóssággal és csúszással rendelkezik. Meleg vízzel is hígítják 1:2 arányban (gél:víz) és hígítás után csodálatosan csúszós vezetőként viselkedik . Ezért játék közben nem nyúlik ki, mint a tojásfehérje, és száradáskor sem ragad. Éppen ellenkezőleg, bársonyosan puhává varázsolja a bőrt a masszázs után. Tesztelőink leggyakrabban kb. 100 ml gélt és 200 ml meleg vizet használtak. A tényleges hígítás előtt javasoljuk, hogy meleg vízben melegítse fel az egész palackot a géllel . A rendezvény ideje alatt nem szabad megfeledkezni a kellemesen fűtött helyiségről, hogy ne fázzunk játék közben. A nuru gélek tesztelésekor ennek az erotikus rituálénak a hangulatát is variáltuk számos lángoló gyertyával, kedvenc zenével vagy aromás diffúzorral.

A hígított nuru gél kiválóan és hosszan siklik . Ezért használják a professzionális nuru szalonokban is. Vékony, csúszós réteget hoz létre a testen, amely tulajdonságaiban a vízhez hasonlít. Így élvezheti a 45 perces, érzéki érintésekkel, nyomással és meztelen test dörzsöléssel teli masszázst . Ha pedig játék közben kicsit megszáradna a gél, akkor csak egy kis vízzel kell feléleszteni.

A gyártó szerint a Nuru masszázsgél Premium Long Lasting Ride semleges illatú . De egy kicsit a dióra emlékeztet minket . Vízzel való keverés után viszont egyáltalán nem lesz szagod. Ezért élvezheti a sima masszázst teljes mértékben, zavaró elemek nélkül.

Válogatott nuru masszázsgélünk panthenolt tartalmaz , amelyet elsősorban a kozmetikumokban használnak hidratáló és bőrápoló hatása miatt. Elektrosztatikus, gyulladáscsökkentő, antibakteriális, regeneráló és nyugtató hatása van. Ezért javítja a bőr hidratáltságát, rugalmassá és simává teszi.

Minden nuru gél vízbázisú. Ezért minden erotikus segédeszközzel kombinálható, beleértve a szilikonból készülteket is, amelyek nem érintkezhetnek szilikon kenőzselékkel.

Azt tapasztaltuk, hogy a Premium Long Lasting Ride nuru masszázsgél sima vízzel is tökéletesen lemosódik, és még az ágyneműn vagy a ruhán sem hagy foltot .

A Massage Nuru Gel Premium Long Lasting Ride azon kevés nuru gélek egyike, amely megfelel az Európai Unió összes higiéniai előírásának. Ezért bízhat a legmagasabb minőségében, amit a gyártó annak köszönhet, hogy a gélt a legmodernebb laboratóriumokban állítják elő, ahol igényes alkalmazási, mikrobiológiai és bőrgyógyászati vizsgálatokon esnek át.

Kicsit sajnáljuk a magasabb árát és azt is, hogy kisebb, 250 ml-es kiszerelésben készül, ami kb 2-3 teljes testmasszázsra elegendő. Más nuru zseléktől eltérően azonban nagyobb arányban vízzel hígítják, ezért tart ki a csomagolása.
Egyes nuru masszázs szerelmesei előnyben részesítik azokat a géleket, amelyek még hígítás után is nyújtható tojásfehérjeként viselkednek. Egy ilyen konzisztencia pl. Exotic Slide, amely vízzel 1:1 arányban hígítva is megőrzi sűrű állagát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Masszírozó Nuru Gél Prémium Long Lasting Ride (250 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem