Betöltés...

Férfi tanga lyukakkal a pénisz és a herék számára Damien, XXL

Ár: 5.020 Ft

Damien szexi tangája merész férfiaknak készült, akik szeretik felhívni magukra a figyelmet, és nem szégyellik, hogy megmutassák kemény büszkeségüket partnerüknek annak teljes szépségében. Ez a modell feldobja a szexet, az orális játékokat vagy akár a privát sztriptízt is.
A fehérnemű csábító fekete színe kiemeli a szexuális vonzerőt , optikailag karcsúsítja az alakot, és merész fantáziák megvalósítására inspirál.



A férfiak kényelmesen kinyújthatják péniszüket és heréjüket két rugalmas nyíláson keresztül. A szabaddá tett pénisz csábítja a gyengéd érintéseket, de változatossá teszi az előjátékot még a tágítás vagy a keményebb BDSM-gyakorlatok kedvelőinek is, amelyek közé tartozik a labdarúgás és a verés.
Mi is beleszerettünk a matt megjelenésű elasztikus anyagba, aminek nagy a rugalmassága, így a tanga könnyen és gyorsan felvehető. A szélesebb pántok szépen fekszenek a csípőn, nem vágnak bele a bőrbe és nem hoznak létre csúnya ráncokat.



A paradicsomos tangával simítja a domborulatokat, és ellenállhatatlan popsit varázsol a férfiaknak, ami mágnesként vonzza magára a másik fele és a kíváncsi kezek figyelmét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Férfi tanga lyukakkal a pénisz és a herék számára Damien, XXL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem