Betöltés...

Merch – elefánt pozicionáló párna Sexy Elephant

Ár: 9.250 Ft

A pozicionáló elefántpárna a hálószobában felszabadítja a megállíthatatlan szenvedélyt és fellobbantja a vágy lángját ott is, ahol a sztereotip szex már az élvezet legforróbb parazsát is elfojtotta. És ha Ön a Sexy Elephant rajongója, akkor duplán elégedett lesz merchünk ezen darabjával. Nemcsak sok nagyszerű szexet fog élvezni vele, de világossá teszi a kedvese számára is, honnan meríthet inspirációt az új élményekhez.

A ferde formájának köszönhetően a pozicionáló párna tökéletesen lemásolja az emberi anatómiát, így párjával együtt, különböző pozíciókban használhatja, akár együtt, akár maszturbáció közben. Leggyakrabban a párnát a fenék alátámasztására használjuk misszionárius pozícióban vagy hátulról. Tesztelőink orális szex során szintén hasznosnak találtak, mely során letérdeltek rá. De a feje alá is teheti, és kényelmesen aludhat a párnán. Ha szeretne az oldalán feküdni, de problémái vannak a térdével, tegye a párnát a lábai közé, és enyhítsen a fájdalmas ízületeken.

Tipikus fekete és rózsaszín kombinációnk elegánsnak, játékosnak és egyben romantikusnak tűnik. A párnával még az évfordulójukon is elkápráztatja a párját, mert ennél rafináltabb ajándékot el sem tudunk képzelni mindkettőjüknek.

Folyamatosan simogatja majd a bársonyosan puha felületet. Amit szeretünk benne, az a minőségi dizájn és az erős anyag, aminek köszönhetően a párna a legvadabb játékokat is kibírja.

A segédeszköz oldalán található egy szájrész (szelep) a párna felfújásához. Biztonsági zárral rendelkezik a leeresztés ellen. Ahhoz, hogy életet leheljen a játékba, egy kicsit össze kell szorítani a szájrészt, hogy a levegő átáramolhasson rajta.

A párna másik oldalán a rózsaszín elefánt ikonikus, felemelt ormánya látható, amely a termékenységet és az erőt jelképezi. Ezért hagyja, hogy a közmondásos elefánt kíváncsisága, bölcsessége és bátorsága inspirálja, és feszegesse szexualitása határait egy lépéssel tovább. A szex és az erotika egy véget nem érő kalandos utazás, melynek során különféle szexuális gyakorlatokba fog belekóstolni, és elmélyedhet a párkapcsolatok pszichológiájában, hogy felfedezze a párjával való kommunikáció varázsát.

Ui.: Az elefánt pozicionáló párna a mi limitált kiadásunkhoz tartozik. Tehát indítsa be a fantáziáját, és ne hagyja, hogy az elszabaduljon.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Merch – elefánt pozicionáló párna Sexy Elephant" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem