Betöltés...

Shunga libidó stimuláló masszázsgyertya Sparkling Strawberry (170 ml)

Ár: 7.630 Ft

Engedje át magát a meleg érintéseknek, és kényeztessék egymást párjával egy erotikus masszázs során a vezető kanadai erotikus kozmetikumgyártó libidót serkentő Sparkling Strawberry masszázsgyertyájával. A tisztán természetes, illóolajokat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmazó, vegán összetételt mindenki értékelni fogja, aki számára fontos a kozmetikai termékek minőségi összetétele.

A gyertya nagy, 170 ml-es térfogata körülbelül 8 teljes testmasszázshoz elegendő. De ez mindig a játék alatt felhasznált mennyiségtől függ. Egyes tesztelőink sok olajat visznek fel, mert szeretik, ha a kezük simán siklik a masszázs során. Mások nem akarnak túl zsírosak lenni a masszázs során, ezért csak kevés melegített viaszt használnak az akció alatt.

Az eper lágy, nem tolakodó aromája kicsit az epres rágógumira emlékeztet. Ezért, ha szereti ezt a lédús gyümölcsöt, akkor a Sparkling Strawberry masszázsgyertyát is imádni fogja, amely gyengéd érintéseit a csábítás legérzékibb fegyverévé varázsolja.


A természetes, vegán illóolajokat tartalmazó összetétel hidratálja a bőrt. Ezért az érzékeny bőrűek is szeretni fogják a gyertyát. Alacsony olvadáspontjának köszönhetően pedig a szilárd viasz gyorsan megolvad a meggyújtott kanóc hője alatt. Az olvadt olaj kellemes hőmérsékletű, nem égeti meg. Éppen ellenkezőleg, kellemesen felmelegíti a merev izmokat és az egész fázós testet.

A gyertya hosszú kanóca akár 40 órán keresztül is éghet. De az első adag olvasztott viaszt a masszírozáshoz körülbelül 20 percnyi égés után kapja meg. Mielőtt azonban leönti az olajat a gyertyáról, először oltsa el a lángot, majd az olvadt viaszt csepegtesse partnere testére. A szögletes sarkoknak köszönhetően könnyedén adagolhatja az olajat a kezéből.

Az olajjá váló viasz különféle természetes olajokból készül. Alapvető építőeleme a szójababolaj, amelyet Kínában széles körben használnak bőrpuhító hatása miatt, amit különösen a száraz bőrűek értékelnek. Ezenkívül a gyertya kókuszolajat is tartalmaz, amely antibakteriális hatású, ugyanakkor hatékonyan hidratálja a bőrt. A mandulaolajjal együtt ásványi anyagokkal (magnézium, kálium, kalcium, cink stb.) és vitaminokkal (A, B, C, E, K) látják el a szervezetet. Végül, de nem utolsósorban, a gyertya összetétele avokádóolajat is tartalmaz, amely a benne lévő antioxidánsok segítségével enyhíti a pikkelysömör és egyéb ekcémák tüneteit, és védi a bőrt az idő előtti öregedéstől. Amit a legtöbbre értékelünk ezekben az olajokban, hogy nem hagynak zsíros réteget a testen, és könnyen lemoshatók.


Amit nagyon szeretünk a gyertyában, és ami első pillantásra felkelti a figyelmedet, az a fényűző dizájn, a letisztult fedővel, amivel nem csak a lángot olthatja el, hanem a forró bádogtokhoz alátétként is szolgálhat. Ezért gondoljuk, hogy a Shunga Sparkling Strawberry masszázsgyertya tökéletes évfordulós ajándéknak, vagy ifjú házasoknak esküvői ajándékként.

FIGYELMEZTETÉS: Nyílt láng kezelésekor tartson kéznél egy üveg vizet vagy egy ruhadarabot az esetleges tűz eloltásához. A gyertya első használata előtt először ellenőrizze a felforrósított olaj hőmérsékletét a kezén, az alkaron vagy más kevésbé érzékeny testrészen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem allergiás a készítmény egyik összetevőjére sem. Ne öntse a viaszt partnere arcára, nehogy a szemébe kerüljön. Ezenkívül kerülje az érzékeny nyálkahártyákat, például a szájat vagy a hüvelyt, játék közben. A termék nem helyettesíti a síkosító gélt. Soha ne hagyja felügyelet nélkül az égő gyertyát, és tartsa távol a gyerekektől. A bádogtok gyorsan felmelegszik a gyertya lángjától. Ezért ügyeljen arra, hogy ne égesse meg magát, amikor a kezében tartja.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Shunga libidó stimuláló masszázsgyertya Sparkling Strawberry (170 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem