Betöltés...

Red Glow csipkés tanga, XL–XXL

Ár: 3.260 Ft

A vörös és az ezüst kombinációja a szenvedélyt és a vágyat szimbolizálja. Éppen ezért a Red Glow tangát főleg a ragadozó szexuális vonzerővel rendelkező, fékezhetetlen nők használják, akik szeretnék partnerüket az ujjuk köré csavarni.
A Kifinomult virágmintázatba azonnal beleszeretsz. Az ezüst szálakkal átszőtt elegáns hímzés szépen megvilágítja a modellt, a női ívek látványa pedig hosszú időre bevésődik a partner emlékezetébe.



Az alacsony ülőfelület és az ezüst ékszerekkel díszített, "v" alakú bugyi mély kivágása az intim részekre vonzza a figyelmet, és érzékien tárja elénk a köldök és az alhas finom bőre. A képzeletbeli nyíl megbízhatóbban kalauzolja egy dögös nő ölébe az urakat, mint a mobiltelefon legmodernebb GPS-navigációja.
Szeretjük a modell jobb oldalán található lenyűgöző pántokat is, amely aszimmetriájával megtöri az egyformaságot, és egy kis eredetiséget ad a bugyinak. Tesztelőink csábítóan érezték magukat a tangában, és dicsérték magukat, hogy a zseniális szabás vizuálisan vékonyította az alakjukat.



A puha csipke nem karcolja meg a bőrt és minőségével elvarázsol . A bugyi kényelmes viselet, kényelmes a partnerjátékokhoz és az egész napos viselethez.
Végül megemlítjük az elasztikus anyagot , amelynek köszönhetően a tangát könnyű és gyors a nők felöltöztetése.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Red Glow csipkés tanga, XL–XXL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem