Betöltés...

SKYN Elite – latexmentes ultravékony óvszerek (24 db)

Ár: 8.860 Ft

A latexmentes óvszerek széles választékával A SKYN márka a minőségi kidolgozáson és a luxus csomagoláson támaszkodik, amely felkelti a figyelmet. Minden óvszer poliizoprénből készül, amely nem tartalmaz olyan fehérjéket, amelyek allergiás reakciókat okozhatnak. Ezt különösen a latexallergiások fogják értékelni.
Az ultravékony falaknak köszönhetően mindkét partner ugyanolyan intenzív érzést élvez szex közben, mintha nem használt volna óvszert.
A férfiak jól érzik magukat a SKYN Elite óvszerben, köszönhetően anatómiai formájuknak és puha falaknak, amelyek a pénisz teljes hosszában simogatják.



Szeretjük, hogy az óvszer olyan rugalmas, mint a klasszikus latexből készült óvszer . Ezért könnyű felvenni, és nem fojtogatják meg a felhelyezés után.
A kiváló kenés kellemesebbé teszi a hüvelybe való behatolás élményeit és érzéseit.



Egy nagy csomag biztosítja, hogy hosszú időn keresztül legyen nálad az óvszer. 24 óvszerrel nem kell minden második nap a boltba szaladni és többet vásárolni. Az éjjeliszekrényen sem hever majd egy halom kis doboz.
Sajnos a kivételes és szabadalmaztatott termékeknek általában valamivel magasabb az ára , és a SKYN Elite óvszerek sem különböznek egymástól. Azonban hisszük, hogy az első próbálkozás után ugyanúgy megszereted őket, mint mi, és újra és újra élvezettel térsz majd vissza hozzájuk.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "SKYN Elite – latexmentes ultravékony óvszerek (24 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem