Betöltés...

Vibrátor Ruby Pleasure távirányítóval (17,5 cm)

Ár: 37.135 Ft

A Ruby Pleasure vibrátor kombinálja a vibrációs betétet egy klasszikus vibrátorral a csikló, a hüvely vagy a végbélnyílás számára. A nők élvezhetik egyedül, de párban is. Az akár 15 méteres hatótávolságú távirányító megkönnyíti a játék irányítását a partnerrel való előjáték során, de a nők is értékelni fogják, ha ráülnek a játékra. A kontrollernek köszönhetően izgalmas kihangosított játékokat élvezhetnek. A készülék állvánnyal és praktikus töltőállomással rendelkezik. A vibrátort a dokkoló állomásban vagy külön is töltheti. Éppen ezért a csomagban 2 db USB töltőt talál – az egyik klasszikus, a másik mágneses. A távirányító is újratölthető, és a mellékelt mágneses USB kábelen keresztül töltheti.

A töltőállomás és a vibrátor magja erős és tartós ABS műanyagból készült. A Ruby Pleasure vibrátor felülete bársonyosan puha szilikonból készült, mely kenés után csodálatosan siklik. A játék 2 vibrációs motorral rendelkezik , amelyeket külön vezérelhet. Ezután mindegyik 10 vibrációs program tartományában rezeg.

Vízállóságának köszönhetően a játék könnyen tisztítható és karbantartható. Mi is szeretjük mindkét vibrációs motor csendes kialakítását, amit senki sem hall a hálószobája fala mögött.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrátor Ruby Pleasure távirányítóval (17,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem