Betöltés...

Genevieve hálós szett

Ár: 7.350 Ft

A fehérnemű titokzatos fekete színe elegáns benyomást kelt. A nők magabiztosak benne, és mágnesként vonzzák a férfiakat.
Lenyűgözőnek tűnik a szövet kidolgozott hálószerkezete, amelyben a kecses nőies ívek kiemelkednek. A szélesebb, de feszesebb melltartó vonalak a nyaktól a dekoltázsig vezetnek, ahol puhább sűrűbb hímzéssel váltakoznak, mely finoman fedi a melleket. A bugyin a csípőtől a fenékig lefelé nyúlik a szélesebb fűzőlyukak öve. A kifinomult minta ezért egyenesen a szabad lépésközhöz vonzza a férfi kezét.
A nem hagyományos szabású, elöl inkább felsőnek tűnő melltartó optikailag meghosszabbítja az alakot. Ezt különösen a kisebb termetű nők értékelik. Felső része hajlékony fojtózárral van ellátva. A hátoldalon 6 vékony egymásba fonódó pánt található, amelyek összekötik a chokert a melltartó alsó részével.



Puha és rugalmas anyaga kényelmes viselet, mert nem vág bele a testbe és nem karcolja a bőrt. A készlet kiválóan alkalmas olyan ruhákhoz vagy felsőkhöz, amelyek nyakában ugyanolyan szabású. Hölgyeim, irritálják partnerük fantáziáját, és a Genevieve szettnek csak a felső részét tegyétek a kabát alá. Úgy fogsz kinézni, mint egy magabiztos női vámpír, aki a lábad elé borul.
Szeretjük a zökkenőmentes fehérnemű-tervezést . Tesztelőink dicsérték magukat, hogy ez a forró ruhadarab nem löki őket sehova.
A bugyinak magas a dereka , aminek köszönhetően az anyag szépen körbeveszi a nő fenekét, és így kiemeli a homokóra figuráját.



A titok, egy laza ék formájában, főként a lelkes partnereket fogja lángra lobbantani, de a nők is értékelni fogják, hogy szex közben is magukon tudják tartani a ruhájukat, így elrejthetik a csípő vagy a has hiányosságait. A gyors autók szerelmeseinek viszont nem kell halogatniuk a vetkőzést.
Az univerzális méretnek köszönhetően a Genevieve szett tökéletesen illeszkedik a legtöbb nőhöz. Így nem kell aggódnia a megfelelő méret kiválasztásával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.03.31
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Genevieve hálós szett" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem