Betöltés...

Paolo férfi body, M

Ár: 15.020 Ft

Nekünk eleinte tetszettek a nem Hagyományos férfi Paolo pontok, és olyan szexuális irányultságú férfiakat vonzanak, akik tűrik az eredetiséget és a stílust. Ebben az időtlen modellben a férfiak párjuk előtt ragyognak az ágyban, a bátrabb lázadók pedig szellőztetik őt egy partin vagy BDSM-partin. Csak rajtuk múlik, hogy nadrággal vagy anélkül.
A merész fekete szín minden ruhatárhoz hozzátartozik, mert csodálatosan karcsúsítja az alakot és erősíti a férfiak önbizalmát.



A háromirányú cipzár , amely a nyaktól az ágyékig díszíti a modellt, a másik felében a szenvedély lángját lobbantja fel, és megszabadítja az utat a forró simogatásra vágyó férfi mellkasához és péniszéhez. A praktikus cipzárnak köszönhetően az urak is villámgyorsan belebújnak a fehérneműbe.
Az áttetsző tüll és a puha műbőr kombinációja megérinti a kívánt figyelmet a felsőtestre és az izmos karokra. A Minőségi anyag kellemesebbé teszi a viselést, így az urak egy idő után alig érzik a pontokat a testen. A tüllszövetből varrt hátsó rész kiemeli a hát minden izmát.



Azok a férfiak, akik nem töltik egész napjukat az edzőteremben, és nincs feszes pocak a ringben, értékelni fogják a zseniális szabást a ferde V-alakú pántokkal , amelyek hatékonyan formálják a testet és megbocsátanak néhány plusz kilót.
Minden provokátort elbűvölnek majd a hevedert idéző paradicsomos pántok is a fenéken. A csupasz segg teljes sebességgel izgatja a partner fantáziáját, és ideális azoknak a pároknak is, akik az anális játékot, a karikázást vagy a paradicsomváltást kedvelik.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Paolo férfi body, M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem