Betöltés...

Shine férfi tanga kövekkel, L

Ár: 8.410 Ft

A stílusos Shine tanga ékszerként díszíti férfi fehérnemű-kollekcióját, és felejthetetlen hangulatot varázsol a hálószobába. Ez a modell kiválóan alkalmas arra, hogy változatossá tegye az előjátékot vagy a népszerű sztriptíztáncos szerepet, amit tesztelőink is imádnak. A csábító fekete szín felkelti a női szemek és kezek figyelmét.
Színes csillogó kövek a tanga elején eleganciát és luxust idéznek. Minden férfi nemes királynak érzi magát bennük   a háremében. Uraim, hadd simogassa meg a párja minden testrészét. A női tenyerek érzéki ugratása már azelőtt észreveszi a péniszedet, hogy azt mondanád, hogy elefánt.



Nagyra értékeljük a tanga kényelmes szabását is, amely tökéletesen illeszkedik az aljára, és nem vág bele a csípőbe.
A sima anyag kényelmesebbé teszi a viseletet és kényezteti az intim területek finom bőrét. Ennek köszönhetően az urak nadrágjuk alatt hordhatják alsóneműjüket, és találkozásuk évfordulóján pikáns meglepetéssel készülhetnek párjuknak. A hölgyek tangát ajándékozhatnak párjuknak.



Végül megemlítjük a rugalmas anyagot is, amely játékosan alkalmazkodik a férfi ívekhez. Az urak villámgyorsan belesimulnak a Shine tangába, és élvezik a lassú előjátékot és a vad sztriptíztáncot.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Shine férfi tanga kövekkel, L" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem