Betöltés...

Plus size body Tiara

Ár: 6.595 Ft

Az ördögi vörös szín puszta látványa fellázítja a férfiak vágyát, és megmozgatja a képzeletüket. A piros a szenvedélyt és az érzékiséget is szimbolizálja, ezért válnak benne a nők ellenállhatatlan femme fatalessé.
Strassz strasszok díszítik a csipkeszövetet és kiemelik a fehérnemű elegáns dizájnját . A mellektől csillogó út vezet a szabad ölbe.
A finom Csipke kellemes tapintású, és második bőrként tapad a testhez. Ezért a bodyk szexuális vonzerőt adnak a nőknek, a férfiak pedig nem veszik le a szemüket vagy a kezüket a partnerükről.



A tesztelők nagyra értékelték a fehérnemű kifinomult szabását, ahol a leejtett pántok optikailag karcsúsítják a karokat , és felhívják a figyelmet a nő dekoltázsára. Az alján található magas kivágásnak köszönhetően a test a tanga szabását utánozza, és így más női tulajdonságokat tár elénk.
Az elasztikus anyag megkönnyíti az öltözködést. A nők bodyba bújnak, mielőtt azt mondanák, hogy elefánt.



Azok a türelmetlen párok, akik szeretnek rögtön a lényegre térni, örülni fognak a laza éknek , aminek köszönhetően a hölgyek viselhetik bodyjukat az erotikus játékok idejére.
A gyönyörű, selymesen puha papírral bélelt, a cég logójával ellátott dobozban egy szexi üzenetű kártya is található, amely kicsomagoláskor fokozza a benyomásokat. Luxus csomagolásának köszönhetően az ágynemű kiváló ajándék születésnapra vagy évfordulóra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Plus size body Tiara" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem