Betöltés...

Plus size overall Hot Flower Romance

Ár: 6.685 Ft

A fekete szín szenvedélyt és rejtélyt ébreszt. A férfiak sorba állnak, hogy rávegyék a kezüket az érzéki, fátyolos csábítónőre   egy szexi Hot Flower Romance kombinéban, amely felforrósítja libidójukat , és felpörgeti fantáziájukat.
A puha tapintású , sűrű szövésű háló második bőrként tapad a testhez, és elrejti az alakhibákat . A hölgyek így magabiztosan koncentrálhatnak arra, hogy beteljesítsék férfiuknak minden erotikus fantáziáját.
Szeretjük az overálon a kidolgozott virágmintát is, amely érzékien néz ki, és megbocsát a hölgyeknek, mint a modell kifinomult szabása , néhány plusz kiló a has, a csípő és a fenék környékén.



A merész nyakkivágás felhívja magára a figyelmet és még a nagyobb melleket is simítja . A játékok változatosabbá tétele érdekében tesztelőnk előszeretettel húzza ki a mellét a dekoltázs résein, mellbimbóit pedig partnerének kínálja simogatásra.
Az overall felső része úgy néz ki, mint egy felsőrész. A mell alatti szélesebb szegély kiemeli a derékvonalat , így ellenállhatatlan sziluettet varázsol a hölgyek számára. Istennővel   egy homokóra figura   így egy másodperc alatt szenvedélyes hancúrozásra csábítja lelkes férfiját.



A harisnyanadrágokba is beleszeretsz, amelyek tökéletesen karcsúsítják és megnyújtják a lábad és az egész alakod. A nők számára, hogy mindig szexinek nézzenek ki minden szexuális pozícióban   a hamis harisnyakötők gondoskodnak a harisnya megfelelő helyen tartásáról. Bűn a klasszikus misszionárius pozícióban maradni, ha belemerülhetsz a forró ágyjátékba, és kipróbálhatod az egész Kamasutrát.
Nem szabad megfeledkeznünk a szabad lépésbetétről sem, melynek köszönhetően egy gyors akcióval kényeztetheti magát. Ráadásul az urak gyorsan eljutnak az orális szexre csábító vizes ölbe és duzzadt csiklóba.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Plus size overall Hot Flower Romance" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem