Betöltés...

Breathless műbőr maszk

Ár: 11.505 Ft

Használhatja a Breathless bőrmaszkot a levegővel való játékhoz, a könnyű BDSM-hez, az anonimitás fokozásához és egy fétispartihoz is, kiegészítve az összruhát. A tesztelés után megtetszett a minőségi kialakítása és az univerzális mérete , aminek köszönhetően nem hiányozhat egyetlen szenvedélyes kísérletező és szado-mazo fiók fiókjából sem.

Az át nem eresztő bőr anyaga miatt kicsit nehezebb a légzés . De ezt mindenki értékelni fogja, aki szeretné megtapasztalni a légzéskimaradást, és ezzel élesíteni a többi érzékszervét. Miután megnyugtatta a lélegzetét és csillapította egész testének tevékenységét , minden érintés, simogatás, harapás és korbácsolás intenzívebb lesz, mint valaha. De mivel a lélegzetvétel az egyik olyan veszélyes gyakorlat , amelyet csak párként űzhetsz , a D/s kapcsolatodba vetett bizalom is elmélyül. Ezért ezt az ínyenc gyakorlatot felfoghatja fizikai és szellemi gyakorlatként , amely segít feszegetni az engedelmes partner testének és lelkének határait.

A vékony műbőr anyag a domináns fekete színben, a hátoldali praktikus fűzővel való összehúzás után tökéletesen tapad az arcra és kiemeli annak természetes íveit. Éppen ezért a motorháztető tökéletesen illeszkedik minden rabszolgára, függetlenül attól, hogy nő vagy férfi.

Az anyag vízálló kezelésének köszönhetően a maszkot használat után egyszerűen megtisztíthatja egy nedves ruhával .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Breathless műbőr maszk" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem