Betöltés...

Csekkfüzet nőknek

Ár: 1.625 Ft

A női csekkfüzet 12 remek utalványt tartalmaz , mellyel a hölgyek párjuk segítségével minden reggel, délután és este jól érezhetik magukat. Nincs más dolguk, mint letépni a kiválasztott csekket és átadni társuknak. Teljesítenie kell partnere kívánságait. És bármikor, bárhol. Ezért izgalmas pillanatokat fogtok átélni együtt, például egy autóban vagy egy sétán.
A csekkekkel kipróbálhatja kedvenc szexuális fantáziáit, például szexet egy idegennel, vagy játszhat egy rabtal és egy rendőrnővel. Ezért a nyitányra vigyen szexi jelmezeket, amelyek kiemelik a játékok izgalmas hangulatát.



Ugyanakkor a hölgyek sokféle romantikus gesztusra és kényeztetésre is számíthatnak egy érzéki masszázs vagy a fürdőkádban való lazítás formájában.
A csekkfüzet szétrobban, így az egyes csekkeket üzenetként hagyhatja érdekes helyeken , hogy fokozza az erotikus élményt és a meglepetés pillanatát.



Szeretünk minden feladathoz tippeket is, amelyekből megtudhatod, hogyan gazdagíthatod az egyéni ötleteket további praktikákkal vagy segédletekkel. Még olyan apró részletek is, mint egy szexi jelmez, egy erotikus játék vagy egy illatos gyertya , fokozhatják a játékélményt.
Egy kis apróság nőknek szóló csekkfüzet formájában minden partnert figyelmes úriemberré varázsol, aki kényezteti párját. Ezért gondoljuk , hogy évfordulóra vagy Valentin napra remek ajándék a könyv, amellyel pontoznak az urak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Csekkfüzet nőknek" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem