Betöltés...

Csekkfüzet férfiaknak

Ár: 1.620 Ft

Tizenkét, izgalmas ötletekkel teli utalvánnyal késztetést kapsz új kalandok megélésére, legyen szó kapcsolatkezdőről vagy tapasztalt smárolóról.
Mi sem erősíti jobban a párok közötti szexuális köteléket, mint a szerepjáték, az ágyhoz kötözni egymást, vagy fagylaltot nyalogatni a test intim zugaiból.



Egy letéphető csekket tartalmazó könyv teljes sebességgel pörgeti a képzelet kerekét, és az izgalmas élmények utáni vágy égető szikrájával egészíti ki a kapcsolatot. Csak a megajándékozott partnereken múlik, hogyan és mikor döntenek az utalványok felhasználásáról. Kipróbálhatsz 1 csekket minden hónapban, és lassan, egész évben feszegetheted az intimitás határait. Vagy vegyen egy kéthetes szabadságot a munkahelyén, és alkalmazza a csekkötleteket 12 napig. Ezután két nap áll rendelkezésére, hogy erőt gyűjtsön, hogy egy napi erotikus kaland után visszatérhessen a normális életbe.
Hölgyeim, minden egyes feladat arra késztet benneteket, hogy kezdeményezzenek a játékokban, és alkossátok meg saját partneretek kívánság-forgatókönyvét . Vagy inspirálódhat az egyes kártyákon található tippekből.



Az utalványok között találsz tippeket például meleg székhez, jeges desszerthez, ápolónő szerepjátékhoz vagy relaxáló masszázshoz.
Szeretjük, hogy szuper áron a nők játékos, apró ajándékot vásárolnak partnerüknek, mellyel sok kalandban és remek szórakozásban lesz részük.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Csekkfüzet férfiaknak" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem