Betöltés...

Akuwand Tripod szilikon feltét

Ár: 8.295 Ft

Az AkuWand 2 a legkeresettebb masszázsvibrátorunk, amellyel hosszú előjátékot élvezhet az új Akuwand Tripodnak köszönhetően. A feltétet saját magunk terveztük, hogy a női és a férfi anatómiának is megfeleljen.

A három lekerekített végű, fekete feltét kiválóan alkalmas a merev nyak vagy a derék izmainak masszírozására. De akkor fogja a legjobban élvezni, ha stimulálja vele a csiklót, a péniszt vagy a heréket. Tesztelőink gyakran bevonják őt az előjátékba, amely során a három ponttal a combokon és a feneken haladnak át.

A puha és hipoallergén szilikonból készült feltétet a kezdők is értékelni fogják, vagy azok, akik imádják a lágy vibrációt és a hosszú, lassú játszadozásokat. Méretével és a három kiálló végével a tartozék tompítja a rezgéseket és sokkal nagyobb területen terjeszti el azokat. Ezért az érzékeny csiklójú nők is elégedettek lesznek vele.

Maga a szilikon feltét teljesen vízálló. Ezért az esemény után könnyen és gyorsan lemoshatja. De a vibrátorral együtt is beviheti a vízbe, majd például a pezsgőfürdőben masszírozhatja a fáradt vádlikat. A kifinomult forma ellazítja a merev izmokat, a relaxáló fürdő pedig fokozza a teljes testmasszázst és a test regenerálódását.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Akuwand Tripod szilikon feltét" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem